József Attila-mellszobrot avattak a Ferencvárosban

Magyar Nemzet
-
  19.06.20 13:09 Kultúra

Pintér Attila bronzból készült alkotását Tarlós István főpolgármester, Bácskai János, Ferencváros polgármestere és Juhász Judit, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) szóvivője avatta fel a Ferencvárosban.

4 kapcsolódó hír

Felavatták a József Attila-mellszobrot a Ferenc téren: ilyen

Ittlakunk
-
  19.06.20 16:07 Budapest 09. ker

A Ferenc téren felavatták csütörtökön a József Attilát ábrázoló mellszobrot. A helyszínválasztás nem véletlen, a költő családjának ugyanis itt volt az első otthona, a Ferenc tér 11-ben, a 3. emeleten. A szobrot Pintér Attila szobrászművész készítette bronzból.   A leleplezés előtt (forrás: MTI / Szigetváry Zsolt)

Mellszobrot állítottak József Attila emlékére egykori lakhelyénél

OrientPress
-
  19.06.21 12:15 Kultúra

József Attila-mellszobrot avattak Budapesten, a IX. kerületben, a költő egykori lakóhelye közelében, a Ferenc téren csütörtökön. Pintér Attila bronzból készült alkotását Tarlós István főpolgármester, Bácskai János, Ferencváros polgármestere és Juhász Judit, az Anyanyelvápolók Szövetségének elnöke, a Magyar Művészeti Akadémia (Mma) szóvivője…

Felavatták József Attila mellszobrát a Ferencvárosban

PestBuda
-
  19.06.21 15:00 Kultúra

József Attila-mellszobrot avattak csütörtökön Budapesten, a IX. kerületben, a költő egykori lakóhelye közelében, a Ferenc téren.

József Attila mellszobrát avatták fel Ferencvárosban

kultura.hu
-
  19.06.20 18:06 Kultúra

Pintér Attila bronzból készült alkotását Tarlós István főpolgármester, Bácskai János, Ferencváros polgármestere és Juhász Judit, az Anyanyelvápolók Szövetségének elnöke, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) szóvivője avatta fel a IX. kerületben, a költő egykori lakóhelye közelében, a Ferenc téren csütörtökön.