Palkovics: az államnak szerepet kell vállalnia az 5G hálózatok kiépítésében

Portfolio
-
  19.06.18 12:12 Gazdaság

Az államnak szerepet kell vállalnia az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítésében - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az 5G Koalíció (5GK) plenáris ülésén és konferenciáján kedden Budapesten. Hálózatépítésben...

5 kapcsolódó hír

Palkovics: az államnak szerepet kell vállalnia az 5G hálózatok kiépítésében

ATV
-
  19.06.18 12:33 Belföld

Az államnak szerepet kell vállalnia az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítésében - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az 5G Koalíció (5GK) plenáris ülésén és konferenciáján kedden Budapesten.

Nemzetközileg is egyedülálló közlekedési fejlesztés jön

StartUP!
-
  19.06.17 18:29 Cégvilág

Új ötletek, innovatív megközelítés és célzott nemzetközi együttműködés kell ahhoz, hogy a közlekedés a jövőben is támogatni tudja a gazdasági növekedést - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Budapesten, az Ázsia-Európa Találkozó (ASEM) közlekedésügyi szakértői ülését megnyitó beszédében.

Tisztújítást tartott a Magyarországi 5G Koalíció

Media1
-
  19.06.18 13:59 Mobiltech

Már negyedik tisztújító plenáris ülését tartotta a Digitális Jólét Program (DJP) keretében kezdeményezett 5G Koalíció kedden Budapesten.

A munkavállalók kétharmadát a kkv-k alkalmazzák

KamaraOnline
-
  19.06.17 10:49 Gazdaság

A munkavállalók kétharmadát a kis- és középvállalatok (kkv) alkalmazzák, ezért a kormány feladata, hogy olyan gazdasági környezetet teremtsen, amely erőteljesebben támogatja a magyar tulajdonú vállalkozásokat - közölte az innovációs és technológiai miniszter Lentiben, a 25 éves Németh-Fa Kft. bemutatótermének avatóünnepségén.

Bemutatótermet avattak a Németh-Fa Kft.-nél Lentiben

Zaol
-
  19.06.17 14:00 Megyei

Háromszintes bemutatótermet adtak át a faipari termékeket gyártó, idén 25 éves Németh-Fa Kft.-nél.