Az egészséges élet titka: heti két óra egy fa alatt üldögélve

Ridikül
-
  19.06.17 09:08 Egészség

Mindegy, hogy fiatal vagy, esetleg idősebb, gazdag vagy szegény, városi vagy vidéki. Tartósan beteg, esetleg fogyatékos. A természetben eltöltött heti két óra egészségesebbé varázsol.

5 kapcsolódó hír

Heti 2 óra a természetben és más ember leszel

Librarius
-
  19.06.16 11:59 Tudomány

Heti két óra eltöltése a természetben jelentősen növeli az egészséget, a jólétet, még úgy is, ha csak egyszerűen üldögél az ember és élvezi a nyugalmat – vélik brit kutatók. A szabadidő parkokban, erdőkben vagy strandokon való eltöltésének fizikai és mentális hatásai jól ismertek, de ez az első olyan nagy kutatás, amely kiderítette, mennyi idő szük

Heti két óra a természetben a jó egészség elengedhetetlen feltétele

Ecolounge
-
  19.06.16 11:24 Életmód

Még úgy is, ha csak egyszerűen üldögél az ember és élvezi a nyugalmat - vélik brit kutatók. A szabadidő parkokban, erdőkben vagy strandokon való eltöltésének fizikai és mentális hatásai jól ismertek, de ez az első olyan nagy kutatás, amely kiderítette, mennyi idő szükséges ezen hatások eléréséhez.

Heti 2 óra kiszabadulás javítja az egészséget

Népszava
-
  19.06.17 09:50 Tudomány

Akár csak üldögéléssel természetben töltött heti két óra jelentősen növeli az egészséget - vélik brit kutatók.

Heti két óra a természetben

MedicalOnline
-
  19.06.17 06:21 Tudomány

Heti két óra eltöltése a természetben jelentősen növeli az egészséget, a jóllétet, még úgy is, ha csak egyszerűen üldögél az ember.

Heti két óra a természetben a jó egészség elengedhetetlen feltétele

Körös Hírcentrum
-
  19.06.16 11:00 Egészség

Heti két óra eltöltése a természetben jelentősen növeli az egészséget, a jólétet, még úgy is, ha csak egyszerűen üldögél az ember és élvezi a nyugalmat – vélik brit kutatók. A szabadidő parkokban, erdőkben vagy strandokon való eltöltésének fizikai és mentális hatásai jól ismertek. De ez az első olyan nagy kutatás, amely kiderítette, mennyi idő szük