Elfogadja Jeszenszky Géza, hogy fia fideszes, de szerinte mindenki felelős, aki asszisztált Orbán Vi…

168 Óra Online
-
  19.06.15 10:01 Belföld

Elfogadja Jeszenszky Géza, hogy fia, Jeszenszky Zsolt, vagyis DJ Jeszy a kormánytábort erősíti. A volt külügyminiszter a Népszavának arról is beszélt, hogy most olyan, mintha újra a nyolcvanas évek végén járnánk. Véleménye szerint mindenkit személyes felelősség terhel, aki aki látta, hogy Orbán rossz irányba fordul, de asszisztált ehhez.

9 kapcsolódó hír

Jeszenszky Géza nekiment DJ Jeszynek

24.hu
-
  19.06.15 08:50 Belföld

Interjút adott Antall külügyminisztere.

Jeszenszky: Az, amit a kormány emlékezetpolitikának nevez, eufemisztikus kifejezése a történelemhamisításnak

444.hu
-
  19.06.15 11:25 Belföld

Az Antall-kormány külügyminisztere szerint mindenkit személyes felelősség terhel, aki asszisztált Orbán irányváltásához.

Jeszenszky Géza: történelemhamisítást művel a kormány

Propeller
-
  19.06.15 10:10 Belföld

Mindenkit személyes felelősség terhel, aki asszisztált Orbán rossz irányváltásához – jelentette ki Jeszenszky Géza történész, az Antall-kormány külügyminisztere, volt nagykövet. Az, amit a kormány emlékezetpolitikának nevez, eufemisztikus kifejezése a történelemhamisításnak. Most éppen Nagy Imrét akarják kiretusálni a…

Jeszenszky Géza: Történelemhamisítás, amit a kormány csinál

HVG
-
  19.06.15 09:03 Belföld

A volt külügyminiszter beszélt a Népszavának arról a legendáról is, hogy Antall József Orbán Viktort szemelte volna ki utódjául.

Jeszenszky Géza cáfolja Orbán Viktor legendáját

Hírklikk
-
  19.06.16 06:28 Belföld

Mindenkit személyes felelősség terhel, aki asszisztált Orbán rossz irányváltásához – jelentette ki Jeszenszky Géza történész, az Antall-kormány külügyminisztere, volt nagykövet.

Jeszenszky: A kormány emlékezetpolitikája valójában történelemhamisítás!

Zsúrpubi
-
  19.06.15 18:00 Vélemény

Az Antall-kormány külügyminisztere, aki nem mellesleg történész, ítéletet mondott a történelemhamisításban résztvevő „történészekről” is és felvetette a ma Orbán mellett szerepet vállaló írástudók felelősségét is.

Jeszenszky: Amit a Fidesz képvisel, ellentétes a rendszerváltozás céljaival

Magyar Narancs
-
  19.06.15 09:51 Vélemény

„Mindenkit személyes felelősség terhel, aki asszisztált Orbán Viktor rossz irányba való fordulásához, és máig kitart mellette” – mondta a korábbi külügyminiszter.

„Mintha újra a nyolcvanas évek végén volnánk” - interjú Jeszenszky Gézával

Népszava
-
  19.06.15 07:30 Belföld

Mindenkit személyes felelősség terhel, aki asszisztált Orbán rossz irányváltásához – jelentette ki Jeszenszky Géza történész, az Antall-kormány külügyminisztere, volt nagykövet.

A jobboldali történész beszólt a Fidesznek: ez nem emlékezett politika, hanem történelemhamisítás

HírHugó
-
  19.06.15 12:36 Vélemény

Jeszenszky Géza történész, az Antall-kormány külügyminisztere, majd Orbánék norvégiai nagykövete egy igencsak odamondós interjúban szólt be Orbánéknak. Mindenkit személyes felelősség terhel, aki asszisztált Orbán rossz irányváltásához. Az, amit a mai Fidesz képvisel, teljesen ellentétes a rendszerváltozás szellemiségével, céljaival,…