Orbán Viktor megírta a néppárti bölcseknek, mit jelent az illiberális demokrácia

168 Óra Online
-
  19.06.13 08:43 Külföld

Levélben válaszolt Orbán Viktor az Európai Néppárt által felállított bölcsek tanácsa kérdéseire – derül ki a Népszava cikkéből. A háromtagú testületet a Fidesz tagságának a felfüggesztése után hozták létre, hogy tájékozódjon, összeegyeztethetőek-e az Orbán Viktor alakulata által vallott nézetek a konzervatív pártcsalád és az Európai Unió…

13 kapcsolódó hír

Levelet írt Orbán a néppárti bölcseknek

HVG
-
  19.06.13 07:42 Belföld

Nagyjából annyit üzent: nincs itt semmi látnivaló.

A Népszava azt állítja, eljutott hozzájuk Orbán Néppártnak írt levele

444
-
  19.06.13 10:17 Belföld

E szerint a CEU magától ment el, a sajtószabadság és a civilek pedig köszönik, jól vannak.

Orbán levelet írt a néppárti vizsgálóbizottságnak

ATV
-
  19.06.13 09:13 Belföld

"Nonszensz, hogy a Fidesz ne lenne elkötelezett az európai értékek iránt" – ezt írta a Népszavához is eljutott, a Néppárt „vizsgálóbizottságának” írt levelében a kormányfő.

Orbán Viktor titokban magyarázkodik?

Napi
-
  19.06.13 09:22 Belföld

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke levelezésbe kezdett az úgynevezett bölcsek tanácsával, azaz azzal a háromtagú testülettel, amely előkészíti az Európai Néppárt döntését a Fidesz tagságának megszüntetéséről vagy fenntartásáról.

Hableány: eddig nem látott felvételeket tett közzé a TEK

Startlap
-
  19.06.13 09:19 [N/A]

Orbán Viktor levelet írt a 'bölcseknek', új funkciót kaptak a szuperkamerák, befellegzett a magántanulói státusznak, jelentős esők jönnek. Hírösszefoglaló.

Orbán magyarázkodik

Hírklikk
-
  19.06.13 10:32 Belföld

Nonszensz, hogy a Fidesz ne lenne elkötelezett az európai értékek iránt – ezt írta a Népszavához is eljutott, a Néppárt „vizsgálóbizottságának” írt levelében a kormányfő.

Orbán levelet írt a néppárti vizsgálóbizottságnak, a bölcseknek

Index
-
  19.06.13 08:41 Külföld

Nem kell aggódni a korrupció, a szólás- és véleményszabadság miatt sem. A CEU meg önként ment el.

Elolvasható Orbán teljes Néppártnak írt levele

Azonnali
-
  19.06.13 19:12 Vélemény

A Néppárt három bölcsének válaszolt tizennégy kérdésére Orbán Viktor, aki a szokásos technikájával rázta le magáról a legkínosabb kérdéseket is. Kigyűjtöttük a legjobb mondatokat.

Ujhelyi helyre tett Orbánék néppárti magyarázkodását

FüHü
-
  19.06.13 17:45 Vélemény

Részletes válaszlevelet küldött az Európai Néppárt vezetőinek és a Fideszt vizsgáló néppárti „Bölcsek Tanácsának” az MSZP európai parlamenti képviselője. Ujhelyi István ebben tételesen megcáfolta azokat az állításokat, amelyeket Orbán Viktor és a Fidesz küldött magyarázatként a néppárti döntéshozóknak a magyarországi jogállamiságot ért…

Ujhelyi részletes válaszlevélben tette helyre Orbánék néppárti magyarázkodását

HírHugó
-
  19.06.13 16:27 Vélemény

Részletes válaszlevelet küldött az Európai Néppárt vezetőinek és a Fideszt vizsgáló néppárti „Bölcsek Tanácsának” az MSZP európai parlamenti képviselője. Ujhelyi István ebben tételesen megcáfolta azokat az állításokat, amelyeket Orbán Viktor és a Fidesz küldött magyarázatként a néppárti döntéshozóknak a magyarországi jogállamiságot ért…

Levelet írt Orbán a „bölcseknek” és mindent megmagyaráz

Népszava
-
  19.06.13 06:30 Belföld

Nonszensz, hogy a Fidesz ne lenne elkötelezett az európai értékek iránt – ezt írta a lapunkhoz is eljutott, a Néppárt „vizsgálóbizottságának” írt levelében a kormányfő.

Orbán Viktor levelét megírta, kuncsorgó könnyével azt is telesírta!

Zsúrpubi
-
  19.06.13 11:00 [N/A]

Újabb, a valóságot elferdítő, hazugságokkal televágott levéllel próbálja Orbán Viktor visszakönyörögni magát és a Fideszt az Európai Néppárt teljes jogú tagjává - tudta meg a Népszava. Ezúttal a Fidesz átvilágítására létrehozott három néppárti politikusból álló Bölcsek Tanácsának írt szánalmas levelet. Mint ismeretes a választások előtt, a populist