Élvonalban a hazai ipar növekedése

ProfitLine
-
  19.06.13 22:30 Gazdaság

Az ipari termelés idén áprilisi növekedésében Magyarország a régió éllovasai közé került, ami az ország 2010-től zajló ipari dimenzióváltásának sikerét jelzi - mondta György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtöki közleménye szerint.

3 kapcsolódó hír

Folyamatosan javítják a kerékpározás infrastrukturális feltételeit

OrientPress
-
  19.06.13 16:15 Gazdaság

Magyarország folyamatosan javítja a kerékpározás infrastrukturális feltételeit, 2014-2020 között 200 milliárd forint értékben 4200 kilométer kerékpár utat építenek vagy jelölnek ki - mondta Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) parlamenti államtitkára csütörtökön háttérbeszélgetésen, Budapesten.

Cseresnyés: jogharmonizáció és aktualizálás a cél

Kanizsa Újság
-
  19.06.13 10:40 [N/A]

Előterjesztőként felszólalva Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára azt hangsúlyozta: a törvényjavaslat elfogadásával uniós kötelezettséget teljesít a parlament, ugyanakkor választ ad számos ponton a pénzügyi-világgazdasági válság teremtette új helyzetre is.    

A háztáji a jövő? Kádár Andrea az új nemzeti energiapolitikáról beszélt Fehérváron

Feol
-
  19.06.12 14:00 Gazdaság

Szerdán a városháza dísztermében az Innovációs és Technológiai Minisztérium energiaügyért felelős helyettes államtitkára az új nemzeti energiapolitikáról beszélt.