Az EU szigorította a legveszélyesebb vegyi anyagokra vonatkozó szabályozást

HírTV
-
  19.06.13 15:39 Külföld

Az Európai Unió szigorúbb szabályokat fogadott el a környezetben tartósan megmaradó szerves anyagokról.

11 kapcsolódó hír

Az EU új munkaügyi szabályokat fogadott el a szülők és az ápolást végzők számára

Portfolio
-
  19.06.13 16:09 Külföld

Az Európai Unió Tanácsa a szülőkre és az ápolást, gondozást végzőkre vonatkozóan új munkaügyi szabályokat tartalmazó irányelvet fogadott el a munka és a magánélet közötti egyensúly javítása érdekében - közölte az uniós tanács...

Bekeményít az EU a legveszélyesebb anyagoknál, ez alól egyik ország sem bújhat ki

HVG
-
  19.06.14 07:03 Infotech

Az Európai Unió szigorúbb szabályokat fogadott el a környezetben tartósan megmaradó, az ENSZ veszélyes anyagok jegyzékében szereplő szerves anyagokról – közölte az Európai Unió Tanácsa csütörtökön.

Nagy változások jönnek a szabadságolásban

NLC
-
  19.06.14 12:05 Külföld

Hamarosan szabadságra mehetnek a munkavállalók hozzátartozóik ápolása végett.

Szülők gondozói szabadságáról döntött az EU

Az Üzlet
-
  19.06.13 17:02 Külföld

A gondozásra szoruló családtagjaik ápolására fizetett szabadságot is igénybe vehetnek a jövőben Európai Unió Tanácsának új irányelve alapján: a szülőkre és a gondozást végző személyekre vonatkozó új munkaügyi szabályokat tartalmazó irányelvet fogadott el a testület. The post Szülők gondozói szabadságáról döntött az EU appeared first on…

Nagy változások jönnek a szabadságolásnál

Napi
-
  19.06.13 16:50 Külföld

Az Európai Unió Tanácsa a szülőkre és az ápolást, gondozást végzőkre vonatkozóan új munkaügyi szabályokat tartalmazó irányelvet fogadott el a munka és a magánélet közötti egyensúly javítása érdekében - közölte az uniós tanács csütörtökön.

Az EU szigorította a legveszélyesebb vegyi anyagagokra vonatkozó szabályozást

ProfitLine
-
  19.06.13 18:30 Külföld

Az Európai Unió szigorúbb szabályokat fogadott el a környezetben tartósan megmaradó, az Ensz veszélyes anyagok jegyzékében szereplő szerves anyagokról - közölte az Európai Unió Tanácsa csütörtökön.

Kibocsátás-alapon szabályozza az EU a járművek közbeszerzését

autopro
-
  19.06.13 14:31 

Az Európai Unió Tanácsa kötelező célértékeket fogadott el, amelyeket minden tagállamnak teljesítenie kell a kibocsátásmentes és alacsony kibocsátású járművek közbeszerzésekor.

Újítások jönnek a szabadságolásnál

Infostart
-
  19.06.13 19:48 Külföld

Az Európai Unió Tanácsa a szülőkre és az ápolást, gondozást végzőkre vonatkozóan új munkaügyi szabályokat tartalmazó irányelvet fogadott el a munka és a magánélet közötti egyensúly javítása érdekében - közölte az uniós tanács.

Új uniós irányelv született a munkafeltételek átláthatóságáról

VG
-
  19.06.13 16:40 Külföld

Európai Unió Tanácsa új minimumjogokat állapít meg, és új szabályokat vezet be arra vonatkozóan, hogy a munkavállalók tájékoztatásával kapcsolatban.

Az EU szigorította a legveszélyesebb vegyi anyagokra vonatkozó szabályozást

Debreceni Nap
-
  19.06.13 13:14 Külföld

Az Európai Unió szigorúbb szabályokat fogadott el a környezetben tartósan megmaradó, az ENSZ veszélyes anyagok jegyzékében szereplő szerves anyagokról – közölte az Európai Unió Tanácsa csütörtökön. A tájékoztatás szerint az elfogadott rendelet fenntartja az emberi egészség és a környezet védelmének jelenlegi magas szintjét Európában…