Emmi: Nagyobb anyagi megbecsülést kaphatnak az iskolaigazgatók

hirado.hu
-
  19.06.12 11:24 Belföld

További pótlékot és ösztönzési kereset-kiegészítést is kaphatnak az intézményvezetők.

17 kapcsolódó hír

Jövő szeptembertől ismét jön a kötelező osztályozás és senki nem lehet magántanuló

MFor
-
  19.06.13 08:20 Gazdaság

  Benyújtotta a kormány a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását az Országgyűléshez - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma a törvényjavaslat kapcsán. A módosítóból kiderül hogy 2020 szeptemberétől megszűnik a magántanulói jogviszony.   

Nagyobb anyagi megbecsülést kaphatnak az iskolaigazgatók

Magyar Nemzet
-
  19.06.12 10:47 Belföld

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását, amelynek egyik célja az iskolaigazgatók nagyobb anyagi megbecsülése, hogy vonzóbbá váljon az intézményvezetői pálya.

Mintegy 3000 művész tiltakozik az ismétlési jogdíjak megszüntetése ellen

ATV
-
  19.06.12 13:26 Belföld

Mintegy 3000 magyar színész, zenész, táncos és artista petíció aláírásával tiltakozik a szerzői jogról szóló törvény módosítása ellen, amely megszüntetné az előadóművészeket illető televíziós ismétlési és internetes zeneszolgáltatási jogdíjakat - közölte az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) az MTI-vel szerdán.

Béremelés jöhet az iskolaigazgatóknak

Portfolio
-
  19.06.12 10:37 Gazdaság

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását, amelynek egyik célja az iskolaigazgatók nagyobb anyagi megbecsülése, hogy vonzóbbá váljon az intézményvezetői pálya - közölte az Emberi...

Jövő évtől senki sem lehet magántanuló: ezzel indokolták a változást

Pénzcentrum
-
  19.06.13 08:31 Belföld

A kormány benyújtotta a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását az Országgyűléshez - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma a törvényjavaslat kapcsán. Ennek egyik pontja, hogy 2020 szeptemberétől megszűnik a magántanulói...

Háromezer magyar művész tiltakozik Semjén Zsolt terve ellen, amely megszüntetné az ismétlési jogdíjakat

168 Óra Online
-
  19.06.12 18:40 Belföld

Majdnem 3000 magyar színész, zenész, táncos és artista petíció aláírásával tiltakozik a szerzői jogról szóló törvény módosítása ellen, amely megszüntetné az előadóművészeket illető televíziós ismétlési és internetes zeneszolgáltatási jogdíjakat – közölte az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) az MTI-vel szerdán.

Nagyobb anyagi megbecsülést kaphatnak az iskolaigazgatók

Lokál
-
  19.06.12 11:15 Belföld

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását, amelynek egyik célja az iskolaigazgatók nagyobb anyagi megbecsülése, hogy vonzóbbá váljon az intézményvezetői pálya - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel.

Most a művészek tiltakoznak a kormány egyik terve ellen

Napi
-
  19.06.12 19:50 Belföld

Mintegy 3000 magyar színész, zenész, táncos és artista petíció aláírásával tiltakozik a szerzői jogról szóló törvény módosítása ellen, amely megszüntetné az előadóművészeket illető televíziós ismétlési és internetes zeneszolgáltatási jogdíjakat - közölte az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) az MTI-vel.

Újabb változások jönnek, így változtatnának a köznevelési törvényen

Eduline
-
  19.06.12 10:57 Karrier

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel. Itt vannak a legfontosabb változások.

Döntött a kormány: 2020-tól senki nem lehet többé magántanuló

Noizz
-
  19.06.13 09:39 Bulvár

A Kormány benyújtotta a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását az Országgyűléshez, amely egyebek mellett arról szól, hogy a 2020/2021-es tanévtől kivezetik a magántanulói státuszt.

Újabb változások jöhetnek a köznevelési törvényben

SzakmaPortál
-
  19.06.13 00:03 Karrier

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel. A közleményben azt írták, ha az Országgyűlés elfogadja a javaslatot, felhatalmazást ad a kormánynak, hogy az intézményvezetőknek további pótlékot és ösztönzési…

Ennek nem örülnek majd a szülők: a jövő évtől senki nem lehet magántanuló

Blikk
-
  19.06.13 09:18 Belföld

– A kormány benyújtotta az országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását, amely többek között kivezeti a magántanulói jogviszonyt – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel.

Háromezer magyar művész tiltakozik Semjén Zsolt terve ellen

Index
-
  19.06.12 13:50 Kultúra

Az ismétlési jogdíjak megszüntetésével millióktól esnének el a hazai előadóművészek.

Nagyobb anyagi megbecsülést kaphatnak az iskolaigazgatók

Demokrata
-
  19.06.12 10:42 Belföld

A cél az, hogy vonzóbbá váljon az intézményvezetői pálya.

Megemelnék az iskolaigazgatók fizetését

OrientPress
-
  19.06.12 13:10 Belföld

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását, amelynek egyik célja az iskolaigazgatók nagyobb anyagi megbecsülése, hogy vonzóbbá váljon az intézményvezetői pálya – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel.

Mintegy 3000 művész tiltakozik az ismétlési jogdíjak megszüntetése ellen

Debreceni Nap
-
  19.06.12 11:58 Belföld

Mintegy 3000 magyar színész, zenész, táncos és artista petíció aláírásával tiltakozik a szerzői jogról szóló törvény módosítása ellen, amely megszüntetné az előadóművészeket illető televíziós ismétlési és internetes zeneszolgáltatási jogdíjakat – közölte az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) az MTI-vel szerdán. A közlemény szerint a június

Emmi: nagyobb anyagi megbecsülést kaphatnak az iskolaigazgatók

Szoljon
-
  19.06.12 11:35 [N/A]

A javaslat egyben hatályon kívül helyezi az önálló tankönyvtörvényt is.