Jövő szeptembertől ismét jön a kötelező osztályozás és senki nem lehet magántanuló

MFor
-
  19.06.13 08:20 Gazdaság

  Benyújtotta a kormány a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását az Országgyűléshez - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma a törvényjavaslat kapcsán. A módosítóból kiderül hogy 2020 szeptemberétől megszűnik a magántanulói jogviszony.   

17 kapcsolódó hír

Nagyobb anyagi megbecsülést kaphatnak az iskolaigazgatók

Magyar Nemzet
-
  19.06.12 10:47 Belföld

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását, amelynek egyik célja az iskolaigazgatók nagyobb anyagi megbecsülése, hogy vonzóbbá váljon az intézményvezetői pálya.

Háromezer magyar művész tiltakozik Semjén Zsolt terve ellen, amely megszüntetné az ismétlési jogdíjakat

168 Óra Online
-
  19.06.12 18:40 Belföld

Majdnem 3000 magyar színész, zenész, táncos és artista petíció aláírásával tiltakozik a szerzői jogról szóló törvény módosítása ellen, amely megszüntetné az előadóművészeket illető televíziós ismétlési és internetes zeneszolgáltatási jogdíjakat – közölte az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) az MTI-vel szerdán.

Mintegy 3000 művész tiltakozik az ismétlési jogdíjak megszüntetése ellen

ATV
-
  19.06.12 13:26 Belföld

Mintegy 3000 magyar színész, zenész, táncos és artista petíció aláírásával tiltakozik a szerzői jogról szóló törvény módosítása ellen, amely megszüntetné az előadóművészeket illető televíziós ismétlési és internetes zeneszolgáltatási jogdíjakat - közölte az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) az MTI-vel szerdán.

Nagyobb anyagi megbecsülést kaphatnak az iskolaigazgatók

Lokál
-
  19.06.12 11:15 Belföld

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását, amelynek egyik célja az iskolaigazgatók nagyobb anyagi megbecsülése, hogy vonzóbbá váljon az intézményvezetői pálya - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel.

Béremelés jöhet az iskolaigazgatóknak

Portfolio
-
  19.06.12 10:37 Gazdaság

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását, amelynek egyik célja az iskolaigazgatók nagyobb anyagi megbecsülése, hogy vonzóbbá váljon az intézményvezetői pálya - közölte az Emberi...

Jövő évtől senki sem lehet magántanuló: ezzel indokolták a változást

Pénzcentrum
-
  19.06.13 08:31 Belföld

A kormány benyújtotta a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását az Országgyűléshez - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma a törvényjavaslat kapcsán. Ennek egyik pontja, hogy 2020 szeptemberétől megszűnik a magántanulói...

Most a művészek tiltakoznak a kormány egyik terve ellen

Napi
-
  19.06.12 19:50 Belföld

Mintegy 3000 magyar színész, zenész, táncos és artista petíció aláírásával tiltakozik a szerzői jogról szóló törvény módosítása ellen, amely megszüntetné az előadóművészeket illető televíziós ismétlési és internetes zeneszolgáltatási jogdíjakat - közölte az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) az MTI-vel.

Újabb változások jönnek, így változtatnának a köznevelési törvényen

Eduline
-
  19.06.12 10:57 Karrier

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel. Itt vannak a legfontosabb változások.

Döntött a kormány: 2020-tól senki nem lehet többé magántanuló

Noizz
-
  19.06.13 09:39 Bulvár

A Kormány benyújtotta a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását az Országgyűléshez, amely egyebek mellett arról szól, hogy a 2020/2021-es tanévtől kivezetik a magántanulói státuszt.

Emmi: Nagyobb anyagi megbecsülést kaphatnak az iskolaigazgatók

hirado.hu
-
  19.06.12 11:24 Belföld

További pótlékot és ösztönzési kereset-kiegészítést is kaphatnak az intézményvezetők.

Újabb változások jöhetnek a köznevelési törvényben

SzakmaPortál
-
  19.06.13 00:03 Karrier

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel. A közleményben azt írták, ha az Országgyűlés elfogadja a javaslatot, felhatalmazást ad a kormánynak, hogy az intézményvezetőknek további pótlékot és ösztönzési…

Ennek nem örülnek majd a szülők: a jövő évtől senki nem lehet magántanuló

Blikk
-
  19.06.13 09:18 Belföld

– A kormány benyújtotta az országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását, amely többek között kivezeti a magántanulói jogviszonyt – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel.

Háromezer magyar művész tiltakozik Semjén Zsolt terve ellen

Index
-
  19.06.12 13:50 Kultúra

Az ismétlési jogdíjak megszüntetésével millióktól esnének el a hazai előadóművészek.

Nagyobb anyagi megbecsülést kaphatnak az iskolaigazgatók

Demokrata
-
  19.06.12 10:42 Belföld

A cél az, hogy vonzóbbá váljon az intézményvezetői pálya.

Megemelnék az iskolaigazgatók fizetését

OrientPress
-
  19.06.12 13:10 Belföld

A kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását, amelynek egyik célja az iskolaigazgatók nagyobb anyagi megbecsülése, hogy vonzóbbá váljon az intézményvezetői pálya – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel.

Mintegy 3000 művész tiltakozik az ismétlési jogdíjak megszüntetése ellen

Debreceni Nap
-
  19.06.12 11:58 Belföld

Mintegy 3000 magyar színész, zenész, táncos és artista petíció aláírásával tiltakozik a szerzői jogról szóló törvény módosítása ellen, amely megszüntetné az előadóművészeket illető televíziós ismétlési és internetes zeneszolgáltatási jogdíjakat – közölte az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) az MTI-vel szerdán. A közlemény szerint a június

Emmi: nagyobb anyagi megbecsülést kaphatnak az iskolaigazgatók

Szoljon
-
  19.06.12 11:35 

A javaslat egyben hatályon kívül helyezi az önálló tankönyvtörvényt is.