A Sötét zsaruk a Föld körül a Men In Black franchise mélypontja a kritikusok szerint

Mafab
-
  19.06.13 09:31 Film

Bár a Sony nagy reményeket fűzött az első Men in Black spinoffhoz, a Sötét zsaruk a Föld körülhöz, úgy tűnik, hiába Chris Hemsworth és Tessa Thompson remek párosa, a kritikusokat nem sikerült meggyőzn...

5 kapcsolódó hír

Harmadik típusú találkozások – Tíz remek film Földre szállt idegenekkel

NullHatEgy
-
  19.06.12 06:44 Film

A héten mutatják be a mozik a Men in Black-filmek negyedik részét, Chris Hemsworth és Tessa Thompson főszereplésével. A Sötét zsaruk a Föld körül című epizódban visszatérünk a MIB-franchise bodycop-gyökereihez, hiszen a Sötét zsaruk-trilógia első részéhez hasonlóan az F. Gary Gray rendezte, Steven Spielberg és Barry Sonnenfeld…

Megérkeztek az első kritikák az új Men in Blackről

IGN
-
  19.06.12 14:36 Film

Ezt gondolják a külföldi kritikusok Hemsworth-ék vígjátékáról Idén újabb filmmel bővül a Men in Black franchise - a külföldi kritikusok már véleményezték is a Sötét zsaruk a Föld körül című spinoffot.

Első munkahelyéről mesélt Chris Hemsworth

Starity
-
  19.06.13 11:45 Bulvár

Idén április 25-én jelent meg a Végjáték, melyben Chris Hemsworth ismét Thor bőrébe bújt. Azonban a színész továbbra sem tétlenkedik, hiszen legújabb filmje a Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül a napokban debütált a mozikban.

Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül – kritika

Hetedik sor
-
  19.06.13 09:30 Film

A Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül a könnyed nyári limonádé kategóriát megcélozva érkezik a mozikba, de azt is elvéti.