Visszaadja parlamenti mandátumát a jobbikos Kepli Lajos

Propeller
-
  19.06.13 09:55 Választás

A jobbikos Kepli Lajos visszaadja parlamenti képviselői mandátumát, mert az őszi önkormányzati választásokon polgármesterjelöltként indul. Fotó: Máthé Zoltán/MTI Kepli Lajos csütörtökön a közösségi oldalán tett bejegyzésében azt írta: az októberi önkormányzati választásokon Balatonalmádi polgármesteri tisztségéért indul, és…

7 kapcsolódó hír

A Szerencsekerék műsorvezetőjét indítja a Fidesz Gyöngyösön

24
-
  19.06.13 17:50 Belföld

Klausmann Viktor aktív szereplője a térség életének.

A Fidesz Klausmann Viktort ajánlja polgármester-jelöltnek Gyöngyösön

Heol
-
  19.06.13 15:39 Belföld

Horváth László, Gyöngyös és térségének országgyűlési képviselője csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be: a Fidesz helyi szervezete, múlt heti ülésén egyhangú döntéssel Klausmann Viktort ajánlja Gyöngyös polgármester-jelöltjének az őszi önkormányzati választásra.

Egyeztetés volt, polgármester-jelölt az nincs

Sonline
-
  19.06.12 18:22 Belföld

 Készülődik az ellenzék arra, hogy megtalálja a saját jelöltjét az őszi önkormányzati választásokra a megyeszékhelyen. A közösségi oldalon elterjedt hírek szerint Szita Károllyal szemben egy helyi vállalkozót állítanának ki.

Hasonló válogatás zajlik a baloldalon, mint korábban Gyurcsány bukása után

Gondola
-
  19.06.12 09:26 Belföld

Zajlik az ideális jelölt kiválasztása az őszi önkormányzati választás előtt a baloldalon. Egymás után jelentik be indulási szándékukat a főpolgármester-jelöltek, akiknek egy része még egy úgynevezett előválasztást is tart.

Most jelentették be: igazi tévésztárt indít a Fidesz polgármesterjelöltnek Gyöngyösön

Blikk
-
  19.06.13 17:25 Választás

Meglepő hírekről számolt be a kekesonline.hu, a helyi hírportál: Gyöngyös és térségének országgyűlési képviselője ma bejelentette, hogy a Fidesz múlt heti ülésén egyhangú döntéssel megszavazták, Klausmann Viktort ajánlja Gyöngyös polgármester-jelöltjének az őszi önkormányzati választásra.

Karácsony–Kálmán küzdelem a fővárosban

Hetek
-
  19.06.13 15:12 Belföld

Az EP-választás újrarajzolta az ellenzéki együttműködést, sorra tűnnek fel az újabb szereplők az önkormányzati választásokra. A legélesebb a főpolgármesteri pozícióért vívott harc.

Közeleg az ősz – hol, hogy áll az összefogás? II.

Hírklikk
-
  19.06.13 08:12 Választás

Bár a budapesti képlet jelenleg még aránylag képlékenynek látszik, a kerületek többségben már javában folyik az ellenzéki pártok és civil szervezetek közötti programegyeztetések. Az előkészületek, az ellenzéki együttműködés az őszi önkormányzati választásokra azonban nem csak a fővárosban zajlik: a nyerhetőnek tűnő nagyobb…