A DK kedvéért lépett el az MSZP mellől Karácsony?

ATV
-
  19.06.12 20:41 Belföld

Súlyos vita robbant ki arról, hogy ki mit ígért és ki milyen ígéretet szegett meg az elmúlt időszakban Karácsony Gergely és a DK konfliktusában. A témáról beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában az MSZP-P főpolgármester-jelöltje, majd Gréczy Zsolt, a DK-frakció szóvivője.

7 kapcsolódó hír

Kósa Lajos, a Fidesz országos kampányfőnöke leleplezte Kálmán Olgát

168 Óra Online
-
  19.06.12 10:08 Belföld

Nagy a kétségbeesés az ellenzéki oldalon, mert eddig nem találtak alkalmas jelöltet - mondta Kósa Lajos a főpolgármester-jelölés kapcsán az ATV kérdésére arról, hogy a DK Kálmán Olgát támogatja. – Ezért nyúltak a műsorvezető asszonyhoz. Aki viszont két hónappal ezelőtt letette a nagyesküt, hogy soha nem lesz politikus és végképp nem lesz…

Gyurcsány nem csak Kálmán Olgát hívta főpolgármester-jelöltnek

Index
-
  19.06.13 05:06 Belföld

A DK elnöke balgának tartja magát, hogy sokáig nem vette észre, hogy Karácsony nem a legalkalmasabb, és Puzsért sem tudja elintézni.

Kitört a DK-MSZP-háború: Gyurcsányék szerint Karácsony a hibás

Promenad
-
  19.06.12 19:22 Megyei

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a májusi európai parlamenti választás után elérkezettnek látta az időt az MSZP bekebelezésére, amelynek keretében felrúgta a korábban megkötött ellenzéki megállapodást. A bukott miniszterelnök ezzel régi és nagyon mély sebeket tépett fel, valóságos háború indult meg a két párt között.…

Oda a rajongás: Kunhalmi bepöccent Gyurcsányra

Hírhatár
-
  19.06.12 17:01 Belföld

A szocialista képviselő nagyon kiakadt azon, hogy a Demokratikus Koalíció kihátrált Karácsony Gergely mögül a főpolgármesteri előválasztáson és helyette Kálmán Olgát indítja. Ez az ATV Egyenes beszéd című műsorában derült ki kedd este.

Bukás - A DK szószegéssel vádolja Karácsony Gergelyt - ez derült ki

Blikk
-
  19.06.12 14:16 Választás

Mióta a DK bejelentette, hogy az őszi önkormányzati választáson már nem az eddig közösnek mondott Karácsony Gergelyt támogatja, hanem önálló jelöltet indít Kálmán Olga személyében a főpolgármesteri posztért, meglehetősen kiéleződött a helyzet az ellenzéki oldalon.

Kitört a DK-MSZP-háború: Gyurcsányék szerint Karácsony a hibás

Origo
-
  19.06.12 12:26 Belföld

A bukott tv-s, Kálmán Olga indítása darabjaira törte az ellenzéki látszatbarátságot.

Vágó István az ATV-ben megpróbálta megcáfolni, hogy a DK úgy működne, mint a Fidesz

Mérce
-
  19.06.13 09:06 Vélemény

Ezt azzal kívánta bizonyítani, hogy a bejelentés előtt már két órával tudott a DK elnöksége Kálmán Olga indításáról.