ITM: A kormány célja, hogy több kutatás legyen

hirado.hu
-
  19.06.12 18:33 Belföld

Több magyar szabadalomra, találmányra van szükség.

14 kapcsolódó hír

Felfüggesztették a hétvégi kamionstopot

ATV
-
  19.06.13 14:19 Belföld

A tartós kánikula miatt szombaton és vasárnap korlátozás nélkül közlekedhetnek a nehéz tehergépkocsik - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön az MTI-vel.

ITM: A kormány célja, hogy több kutatás legyen

Magyar Nemzet
-
  19.06.12 17:53 Gazdaság

Kiemelik: minden kutatásra fordított állami támogatásnak kézzelfoghatóan meg kell térülnie a magyar gazdaság, a magyar társadalom számára.

Innovációs és Technológiai Minisztérium: A kormány célja, hogy több kutatás legyen, több támogatásból

Mandiner
-
  19.06.12 16:38 Vélemény

Minden kutatásra fordított állami támogatásnak kézzelfoghatóan meg kell térülnie a magyar gazdaság, a magyar társadalom számára.

Növelné a kutatóintézetek finanszírozását, hatékonyságát és autonómiáját a kormány

Mandiner
-
  19.06.12 17:38 Vélemény

Minden kutatásra fordított állami támogatásnak kézzelfoghatóan meg kell térülnie nem csak a magyar kutatók, hanem a magyar gazdaság, a magyar társadalom számára is. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerint az Országgyűlés előtt lévő, a hazai kutatás-fejlesztés és innováció intézményrendszerének és finanszírozásának…

A kormány célja, hogy több kutatás legyen

Lokál
-
  19.06.12 17:38 Belföld

Az Országgyűlés előtt lévő, a hazai kutatás-fejlesztés és innováció intézményrendszerének és finanszírozásának átalakításához szükséges törvénymódosítási javaslat elsődleges célja, hogy több kutatási projekt legyen, amelyek hatékonyan segítik a magyar gazdaságot - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdán az…

ITM: több szabadalomra van szükség

autopro
-
  19.06.13 12:30 Gazdaság

Az Országgyűlés előtt lévő, a hazai kutatás-fejlesztés és innováció intézményrendszerének és finanszírozásának átalakításához szükséges törvénymódosítási javaslat elsődleges célja, hogy több kutatási projekt legyen, amelyek hatékonyan segítik a magyar gazdaságot – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Orbán következő áldozata

Hírklikk
-
  19.06.12 11:27 Belföld

A müncheni Lajos-Miksa Egyetem egyik professzora arra hívja fel a figyelmet, hogy a Tudományos Akadémia ügyében készülő törvény felszámolná Magyarországon a kutatás szabadságát.

Az MTA-elnök a frakcióvezetőkhöz fordult a törvénytervezet ügyében

Infostart
-
  19.06.12 15:44 Belföld

A kormány javaslatai a tudományos intézményrendszer átalakítására, köztük a kutatóhálózat leválasztása a Magyar Tudományos Akadémiáról (MTA) fenyegetést jelent az akadémiai szabadságra és a kutatói autonómiára - mondta Lovász László, az MTA elnöke. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium azt közölte: a kormány célja, hogy több…

A kormány célja, hogy több kutatás legyen

MedicalOnline
-
  19.06.13 06:12 Tudomány

A széttagoltság megszüntetésével megvalósul a kutatás-fejlesztés és innováció egységes szerkezetű, teljesítményalapú finanszírozása.

Weber segítségére várnak az MTA kutatói

Népszava
-
  19.06.12 08:20 Belföld

Hátha az Akadémia ügyében is józanabb útra terelheti a magyar kormányt.

Nem lesz kamionstop!

Győr Plusz
-
  19.06.13 14:02 Belföld

A tartós kánikula miatt szombaton és vasárnap korlátozás nélkül közlekedhetnek a nehéz tehergépkocsik - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) csütörtökön.

A kánikula miatt felfüggesztették a hétvégi kamionstopot

Blikk
-
  19.06.13 13:59 Belföld

A tartós kánikula miatt szombaton és vasárnap korlátozás nélkül közlekedhetnek a nehéz tehergépkocsik - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön az MTI-vel.

Felfüggesztették a hétvégi kamionstopot

Debreceni Nap
-
  19.06.13 12:44 Belföld

A tartós kánikula miatt szombaton és vasárnap korlátozás nélkül közlekedhetnek a nehéz tehergépkocsik – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön az MTI-vel. A kamionstop felfüggesztését egészségvédelmi és közlekedésbiztonsági okokkal magyarázták. Az intézkedésnek köszönhetően a járművezetők nem…

A kormány célja, hogy több kutatás legyen, több támogatásból

Origo
-
  19.06.12 16:42 Belföld

Több magyar szabadalomra, találmányra van szükség, ami a magyar gazdaságot erősítheti.