Kapcsolódó megyék

30 éve nem fedeztek fel ekkora olajmezőt az országban, mégsem tud róla senki

Privátbankár
-
  19.06.11 17:03 Gazdaság

Nagy léptékű kőolajtermelés indult be a Szigetvártól délnyugatra található Istvándiban és Kétújfaluban. Úgy tűnik, hogy már most, a termelés valódi felfuttatása előtt is egy szinte ismeretlen cég lett a legnagyobb magyarországi olajtermelő, letaszítva trónjáról a Molt.

4 kapcsolódó hír

30 éve nem fedeztek fel ekkora olajmezőt az országban, mégsem tud róla senki

MFor
-
  19.06.11 08:35 Gazdaság

Nagy léptékű kőolajtermelés indult be a Szigetvártól délnyugatra található Istvándiban és Kétújfaluban. Úgy tűnik, hogy már most, a termelés valódi felfuttatása előtt is egy szinte ismeretlen cég lett a legnagyobb magyarországi olajtermelő, letaszítva trónjáról a Molt.

Egy óriási olajmezőt találtak Magyarországon, a kitermelő csendben megelőzte még a Molt is

168 Óra Online
-
  19.06.11 13:31 Belföld

Napi 11 ezer hordónyi kőolajat termel ki, és azt 14 ezerre fokozná a jövőben a svájci központú Mercuria SA energetikai vállalt érdekeltségébe tartozó magyar-amerikai HHE Kft. és a TDE Kft., amely egy óriási olajmezőt talált pár éve Szigetvártól délre – írja a G7. A cégek 2016-ban szereztek jogot a kitermelésre.

Alig ismert cég válhat Magyarország legnagyobb olajtermelőjévé

Portfolio
-
  19.06.11 13:19 Gazdaság

Az utóbbi harminc év legnagyobb magyarországi olajlelőhelyét találták meg a Dél-Dunántúlon; a termelés felfuttatása után a beruházó cég válhat a legnagyobb magyarországi olajtermelővé - írja a G7. A beruházó Magyar Horizont Energia...

Olajat találtak az Ormánságban, a MOL is csodálkozhat

autopro
-
  19.06.11 14:13 

A Szigetvártól délnyugatra található Istvándi és Kétújfalu közelében hatalmas olajlelőhelyre bukkant egy amerikai-magyar olajcég, a nyersanyag mennyisége akkora, hogy napi 11 ezer hordó kitermelését is lehetővé teszi. A felfedezésről bszámoló G7 hírportál szerint harminc éve nem találtak ekkora mennyiségű olajkincsre Magyarországon, a…