Egy ukrán teherhajó miatt le kellett lassítania a Clark Ádám úszódarunak

HVG
-
  19.06.05 10:51 Baleset-bűnügy

Visszább vettek kicsit a sebességből, de így is tempósan haladnak.

10 kapcsolódó hír

Budapest felé halad a Hableány hajóroncs mentésére érkező Clark Ádám úszódaru

Magyar Nemzet
-
  19.06.05 08:15 Baleset-bűnügy

Szerda reggel 8 órakor az úszódaru Budapest felé vezető útján Dunaradványnál járt, a kapitánya, Gyenei Gyula becslése szerint délután 3 órára – a tervezettnél korábban – ér az Újpesti vasúti hídhoz.

Újabb fejlemény: nem tud elmenni a nagy úszódaru ma a Margit hídig

ATV
-
  19.06.05 12:49 Baleset-bűnügy

A Duna magas vízállása miatt szerdán csak Újpestig megy a Clark Ádám hajódaru. Várhatóan még csütörtökön sem próbálják meg kiemelni a múlt heti hajóbalesetben elsüllyedt roncsot - erről számoltak be az M1 aktuális csatorna tudósítói a szerdai, déli Híradóban.

Újabb holttestet emeltek ki a Margit-hídnál

NLC
-
  19.06.05 10:02 Baleset-bűnügy

Lehetséges rögzítőpontokat kerestek a búvárok, amikor rátaláltak.

Dunai hajóbaleset – Egy ukrán teherszállító haladása lassítja a hajódarut

Már elhagyta Esztergomot a Clark Ádám hajódaru, de egy előtte haladó ukrán teherszállító hajó kicsit lassítja a haladását – hangzott el az M1 aktuális csatornán szerda délelőtt. A hajódaru haladását egy motorcsónakból követő tudósító azt mondta, hogy a szerda reggel Komáromból Budapestre indult hajódaruval nem szeretnék megelőzni a…

Dunai hajóbaleset - így jön a rég várt segítség

Infostart
-
  19.06.05 07:52 Baleset-bűnügy

200 tonna emelésére képes a Clark Ádám úszódaru, amely több nap várakozás után érkezik Komáromból Budapestre a Margit hídhoz.

Szerdán hajnalban indulhat el a Clark Ádám úszódaru a Hableány kiemelésére

Gondola
-
  19.06.05 00:46 Baleset-bűnügy

Újabb holttesteteket találtak kedden a Dunában, egyet a Fejér megyei Kulcsnál, egyet pedig a búvárok emeltek ki a roncsból a Margit-híd lábánál

Komáromból indult hajódaru a Hableány roncsához, gond lehet Párkánynál és a Margit hídnál

Parameter
-
  19.06.05 09:01 Határtalan

Az úszódaru kapitánya, Gyenei Gyula a köztévének nyilatkozva elmondta, hogy délután három körül érnek a hajódaruval Budapestre, az északi összekötő vasúti hídnál fognak várakozni. Óránként 11-12 kilométeres sebességgel haladnak, összesen hét hidat kell abszolváliuk a helyszínig. Számítottak arra, hogy problémás lehet az áthaladás a…

Hajóbaleset: Így dolgoznak a helyszínen a búvárok és a mentőegységek

RTL Klub
-
  19.06.04 13:06 Baleset-bűnügy

Még mindig dolgoznak a Margit híd lábánál a Dunán a mentőcsapatok. A búvárok pontosítják és feltérképezik a roncs helyét és állapotát. A hajótestbe - mint azt Pintér Sándor belügyminiszter is megerősítette - egyelőre életveszélyes lenne bemenni.

Friss hírek a Clark Ádám hajódaruról: nem jut el a Hableány roncsához a monstrum

Blikk
-
  19.06.05 13:00 Baleset-bűnügy

– A Duna magas vízállása miatt szerdán csak Újpestig megy a Clark Ádám hajódaru. Várhatóan még csütörtökön sem próbálják meg kiemelni a múlt heti hajóbalesetben elsüllyedt roncsot – erről számoltak be az M1 aktuális csatorna tudósítói a szerda déli Híradóban.