Bl: Szalah azt hitte, a riporter meg akarja csókolni

NSO
-
  19.06.04 17:47 Foci

Miután a Liverpool legyőzte a Tottenhamet a Bajnokok Ligája döntőjében, a játékosokra még várt egy kötelező feladat: az interjú a pálya mellett.

4 kapcsolódó hír

Az életéért is küzdött a Vardar

moszkvater
-
  19.06.05 17:00 Sport

Az újabb BL-siker jobb belátásra bírta a távozni készülő hisztis orosz tulajdonost. Története során harmadszor jutott el a Bajnokok Ligája négyes döntőjéig, és 2017 után másodszor nyerte meg a legrangosabb európai kupasorozatot a Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapata. Ha hinni lehet a sajtóhíreknek, az évente a távozásával fenyegetőző…

Mik játszottak szerepet az utóbbi évek legkevésbé látványos Bajnokok Ligája-döntőjében?

Hosszabbítás
-
  19.06.05 07:18 Foci

A Liverpool az utóbbi évek legkevésbé látványos döntőjében nyerte meg a Bajnokok Ligáját.

Elmodta a dúskeblű hölgy, hogy miért szaladt be a Bl döntőn a pályára!

OLKT
-
  19.06.03 22:16 Bulvár

Busásan megtérülni látszik a pár másodperces rendbontás. Megzavarta pár percre a végül a Liverpool által megnyert Bl-döntőt egy fürdőruhában befutó orosz modell, bizonyos Kinsey Wolanski, akiről egyre több mindent lehet tudni. További részletek és videó a bulvarmagazin.hu weboldalon.

Eltűnt az internetről: ez történhetett a BL-döntőn pályára szaladó szexi bombázó rejtélyes körülmények között felszívód…

Blikk
-
  19.06.04 17:29 Foci

Elérhetetlenné vált a labdarúgó-Bajnokok Ligája madridi döntőjén a pályára lenge öltözékben berohanó modell, Kinsey Wolanski (22) Instagram-oldala.