Már több mint tízezren írták alá, hogy Cseh Katalin mondjon le

888
-
  19.06.04 13:01 Belföld

Úgy tűnik, nem mindenki tetszését nyerte el a „botmixeres” viháncolás.

6 kapcsolódó hír

Egyre többen mondatnák le Cseh Katalint

HírTV
-
  19.06.04 07:09 Vélemény

A Brüsszelbe kijutott momentumos arról is beszélt, hogy az abortusztabletta „tök jó opció”, a védőnőknek pedig nem kellene a baba szívdobogásával traumatizálni a nőket.

Petíció indult az abortuszon nevetgélő Cseh Katalin lemondásáért

Lokál
-
  19.06.04 11:42 Belföld

Mint arról korábban beszámoltunk, a Momentum európai parlamenti (EP-) képviselője, Cseh Katalin egy Klubrádióban zajló beszélgetés során egészen felháborító módon nevetgélt azon, hogy a műsor házigazdája botmixerhez hasonlította a műtéti abortuszt. A momentumos képviselő lemondása érdekében most aláírásgyűjtést indítottak civilek.

Terítékre került Cseh Katalin a kormányközeli sajtóban

Index
-
  19.06.04 13:02 Belföld

Évekkel ezelőtti nyilvános felvételekkel próbálják lejáratni a Momentum EP-képviselőjét. Azt mondta, van egy könyv is, amit még nem vitt vissza a könyvtárba.

Egyre többen mondatnák le Cseh Katalint

Promenad
-
  19.06.04 07:16 Megyei

A Brüsszelbe kijutott momentumos arról is beszélt, hogy az abortusztabletta „tök jó opció”, a védőnőknek pedig nem kellene a baba szívdobogásával traumatizálni a nőket - írja a Magyar Hírlap.

Botmixerrel a gyermekek ellen? Petíció Cseh Katalin lemondásáért

Családháló
-
  19.06.04 07:35 Életmód

"Botmixerrel a gyermekek ellen? Mondjon le Cseh Katalin!" címmel indított petíciót a CitizenGO, melyet pár nap alatt több mint 11 ezer ember írt alá. A Momentum új EP-képviselője szerint az abortuszt vicces botmixernek nevezni és az abortusztabletta is egy "tök jó opció".