Streetfood a balatoni gyorsvonatokon

Magyar Nemzet
-
  19.06.04 11:33 Gazdaság

E hónap közepén lép életbe a nyári vasúti menetrend. Ismét lesznek büfékocsik a gyorsvonatokon, és igyekeznek minél több légkondicionált motorvonatot, IC-kocsit a Balaton partjára irányítani.

6 kapcsolódó hír

A Balaton áradna, de a szakemberek nem hagyják

ATV
-
  19.06.04 07:25 Belföld

Egy hete, hogy megnyitották a Sió-csatorna zsilipjeit és elkezdték a Balaton vízszintjének csökkentését, mert az esős idő miatt a tó elöntéssel fenyegette a déli part mélyebben fekvő részeit. Ráadásul ha északi szél fúj, a vízszint megemelkedik és elönti a partot. Részletek a videóban.

Már készül a rendőrség a nagy turistarohamra a Balatonnál és a Velencei-tónál

Az Utazó
-
  19.06.03 03:05 

A kiegyensúlyozott közbiztonság megteremtése a fő cél a nyári szezonban mind a Balaton, mind a Velencei-tó esetében, ugyanis a turisták körében ez szerepel a második...

Június közepétől nyári menetrend a balatoni vonatoknál - részletek a változásokról

Balatontipp
-
  19.06.04 11:39 Utazás

Június 15. és augusztus 25. között kerékpárszállítási lehetőség, korszerű, légkondicionált motorvonatok, InterCity-kocsik, étkezőkocsik, hétvégén plusz vonatok várják a Balaton északi és déli partjára utazókat - ígéri a MÁV közleménye.

Június 15-től jön a balatoni turisztikai szezonhoz igazodó nyári menetrend

infoVáros
-
  19.06.03 15:12 Megyei

A nyaralni indulók 2019 nyarán is az utazási igényekhez igazodó járatok közül választhatnak, a Balaton északi és déli partja, illetve a Velencei-tó felé egyaránt.

Na, ne! Idén ennyivel drágábban strandolhatunk a Balatonon

Blikk
-
  19.06.03 18:25 Belföld

A hazai úti célok között idén is a Balaton a legnépszerűbb: mint minden évben, most is sok család tervezi vakációját a magyar tengernél, bár az északi és déli partok strandjainak több mint a felén többet kell majd fizetni a kasszánál.

Utazók, figyelem! Módosul a MÁV menetrendje, mutatjuk a változásokat

HelloVidék
-
  19.06.04 12:01 Utazás

A nyaralni indulók 2019 nyarán is az utazási igényekhez igazodó járatok közül választhatnak, a Balaton északi és déli partja, illetve a Velencei-tó felé egyaránt. Június 15. és augusztus 25. között korszerű, légkondicionált motorvonatok, InterCity-kocsik, étkezőkocsik, hétvégén plusz vonatok, kerékpárszállítási lehetőség várja az utazókat. A tavaly