Ezeket az állampapírokat vehetjük

Azenpenzem
-
  19.06.03 18:42 Gazdaság

Mától elindult az 5 éves Magyar Állampapír Plusz jegyzése. Ezzel együtt kevesebb fajta lakossági állampapírból választhatunk. Kamatadó már nem terheli a júniusi kibocsátásúakat.

8 kapcsolódó hír

Tátrai Bernadett: A Fundamentánál is elérhető a MÁP PLUSZ

Biztosító Magazin
-
  19.06.04 09:42 Gazdaság

Már jegyezhető a MÁP PLUSZ (magyar állampapír plusz), egy új lakossági állampapír amely 5 éves futamideje alatt folyamatosan emelkedő magas hozamot kínál. Ez az új adómentes megtakarítási lehetőség átlátható és könnyen elérhető az érdeklődők számára.

Mindenkinek jár az áfa-vissszatérítés, aki faluban építkezik!

Agrárszektor
-
  19.06.03 08:25 Mezőgazdaság

Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön jelentette be, hogy a kormány elfogadta a 13 plusz 1 pontból álló gazdaságvédelmi akciótervet. E terv egyik pontja szerint 2020. január 1-jétől azok a falvakban élők, akik új házat vásárolnak, építenek vagy meglévő házukat felújítanák, bővítenék, ötmillió forintig visszaigényelhetik az áfát.

Itt a bejelentés, indul a szuperállampapír

Infostart
-
  19.06.03 11:46 Gazdaság

Mától jegyezhető az új lakossági állampapír, a Magyar Állampapír Plusz. Varga Mihály pénzügyminiszter szerint az 5 éves futamidő alatt a papír egy átlátható, kamatadómentes, lépcsős kamatozású konstrukció.

Elstartolt a szuperkötvény

Magyar Nemzet
-
  19.06.04 07:34 Gazdaság

Már jegyezhető a Magyar Állampapír Plusz, amelytől a kormány a lakosságnál lévő készpénzállomány csökkenését, valamint az államadósság devizakitettségének további mérséklődését várja.

A Fundamenta felkészült az új lakossági állampapír, a Máp Plusz értékesítésére

Bankár Magazin
-
  19.06.04 08:19 Gazdaság

Tegnaptól jegyezhető a Máp Plusz (magyar állampapír plusz), egy új lakossági állampapír amely 5 éves futamideje alatt folyamatosan emelkedő magas hozamot kínál.

Már jegyezhető a Magyar Állampapír Plusz

KamaraOnline
-
  19.06.04 10:32 Gazdaság

Az új állampapír minden eddiginél kedvezőbb hozamot biztosító, egyszerű konstrukciójú, könnyen elérhető és adómentes.

Sorban álltak az emberek a szuper-államkötvényért

RTL Klub
-
  19.06.03 18:35 [N/A]

Hétfőtől kapható a Magyar Állampapír Plusz, amely minden eddiginél többet, 5 év alatt több mint 27%-os hozamot ígér, miután szombattól kamatadót sem kell fizetniük azoknak, akik állami garancia mellett takarítanak meg. A pénzügyminiszter a rekordmagas készpénzállomány csökkenését várja az új konstrukciótól.

Alig készült el, már bővítenék a farádi bölcsődét

Kisalföld
-
  19.06.03 07:00 Megyei

Negyvenhárommillió forintból bölcsődét alakítottak ki Farádon. Az intézményre van igény a faluban, már induláskor telt házzal működik. Már a kormány előtt van azonban a bővítési terv.