Szétesett az ellenzék

Lokál
-
  19.06.03 00:45 Választás

A Jobbik és az MSZP is a vártnál sokkal rosszabbul szerepelt a május 26-ai európai parlamenti választáson, így a következmények sem maradhattak el.

4 kapcsolódó hír

Önkormányzati választás: mintha az ellenzék kezdene felnőni a feladathoz

Hírklikk
-
  19.06.02 08:03 Választás

Az ellenzéki pártok jelenlegi mozgásából úgy tűnik, nemigen lesz érdemi változás az önkormányzati választás jelöltjeit illetően a vidéki városokban, mindenki tartja magát a korábbi megállapodásokhoz. Igyekeznek elérni, hogy ne a civakodásról szóljanak a következő hónapok, így egyelőre nem tapasztalni, hogy akár a DK, akár a Momentum…

Ki diktálja majd az irányt az ellenzéknél?

Magyar Hang
-
  19.06.01 17:30 Belföld

Mennyiben befolyásolja az önkormányzati választásra tervezett megállapodásokat a DK és a Momentum váratlanul jó EP-s szereplése?

Önkormányzati választás: Az Összellenzék totál összefog!

OLKT
-
  19.06.02 22:57 Belföld

Az ellenzéki pártok jelenlegi mozgásából úgy tűnik, nemigen lesz érdemi változás az önkormányzati választás jelöltjeit illetően a vidéki városokban, mindenki tartja magát a korábbi megállapodásokhoz. Igyekeznek elérni, hogy ne a civakodásról szóljanak a következő hónapok, így egyelőre nem tapasztalni, hogy akár a Dk, akár a Momentum…

A Momentum és a DK minden ellenzéki párttól szerezhetett szavazókat az EP-választáson

Mérce
-
  19.06.02 07:00 Belföld

Ezen a választáson az ellenzéki szavazókat korábbi választásokhoz képest sokkal kevésbé kötötte a párthűség, és még a Jobbik és a DK szavazói között is lehetett átjárás a 2019-es Európai Parlamenti választásokon.