Kapcsolódó megyék

Megerősítve: stabil lábakon a növekedés

Magyar Nemzet
-
  19.06.01 08:32 Gazdaság

Miközben az Európai Unió egészének növekedése továbbra is visszafogott, a magyar gazdaság teljesítménye 3,5-szeresen haladta meg a tagállamok 1,5 százalékos átlagát.

6 kapcsolódó hír

PM: a magyar gazdasági növekedés továbbra is a legmagasabb az Európai Unióban

GazdaságPortál
-
  19.06.01 08:16 Gazdaság

A részletes statisztikai adatok megerősítették, hogy az idei első negyedévben folytatódott a magyar gazdaság dinamikus növekedése, ezzel Magyarország továbbra is vezető helyet foglal el az Európai Unió tagállamai között – közölte a Pénzügyminisztérium (PM) pénteken, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait kommentálva. A…

Magyar növekedés: az uniós átlag három és félszerese

Az Üzlet
-
  19.05.31 10:57 Gazdaság

A részletes statisztikai adatok megerősítették, hogy az idei első negyedévben folytatódott a magyar gazdaság dinamikus növekedése, ezzel Magyarország továbbra is vezető helyet foglal el az Európai Unió tagállamai között - közölte a Pénzügyminisztérium.

A magyar gazdasági növekedés továbbra is a legmagasabb az Európai Unióban

Mandiner
-
  19.05.31 12:20 Belföld

A Pénzügyminisztérium kommentálta a KSH legfrissebb adatait.

Továbbra is a magyar gazdaság növekedése a legmagasabb az EU-ban

Dehir
-
  19.05.31 12:30 Megyei

Budapest - A részletes statisztikai adatok megerősítették, hogy az idei első negyedévben folytatódott a magyar gazdaság dinamikus növekedés - közölte a Pénzügyminisztérium.

A magyar gazdasági növekedés továbbra is a legdinamikusabb az Európai Unióban

Felvidék.ma
-
  19.06.01 11:04 Határtalan

A részletes statisztikai adatok megerősítették, hogy az idei első negyedévben folytatódott a magyar gazdaság dinamikus növekedése, ezzel Magyarország továbbra is vezető helyet foglal el az Európai Unió tagállamai között – közölte a magyar Pénzügyminisztérium pénteken, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait kommentálva. A…