Drámai pillanatok: ki kellett menteni egy TEK-es búvárt a hajóroncs közelében

ATV
-
  19.05.31 16:55 Belföld

Nem tudják megközelíteni az elsüllyedt hajóroncsot a búvárok. Nem sokkal ezelőtt egy TEK-es búvár próbált meg leereszkedni, de nem járt sikerrel. Olyannyira nem, hogy egy mentőbúvárnak kellett kimenteni – írja a 24.hu.

4 kapcsolódó hír

Ha nem találnak megoldást, leghamarabb 4 nap múlva lehet lemerülni a Hableányhoz

Népszava
-
  19.06.01 10:31 Baleset-bűnügy

Egyelőre sem a magyar, sem a dél-koreai, sem az osztrák búvárok nem vállalják, hogy lemerüljenek a roncsokhoz. (Bűnügy-baleset)

Hajóbaleset: életveszélyben dolgoznak a mentőbúvárok

RTL Klub
-
  19.05.31 17:13 [N/A]

72 kiló ólmot kellett magára vennie a búvároknak, akik megpróbálták megközelíteni az elsüllyedt Hableány roncsát. Csak így nem sodorta el őket a Duna. Mesélt nekünk az egyik búvár arról, mit látott merüléskor. Ma egy dél-koreai és egy osztrák különlegesen képzett búvárcsoport is csatlakozott a magyarokhoz. Közösen döntik el, hogy miként és mikor…

Drámai mentés: El kellett vágni a légzőcsövet, hogy fel tudjon jönni a TEK-es búvár

Szabad Magyar Szó
-
  19.05.31 17:02 Határtalan

Nem tudják megközelíteni az elsüllyedt hajóroncsot a búvárok. Nem sokkal ezelőtt egy TEK-es búvár próbált meg leereszkedni, de nem járt sikerrel. Olyannyira nem, hogy egy mentőbúvárnak kellett kimenteni, írja a 24.hu. Mint arról korábban a sajtó beszámolt, csütörtökön a pontonhídról merült le egy nehézbúvár két percre, ám akkora volt a sodrás,…

Drámai mentés: el kellett vágni a TEK-es búvár légzőcsövét, hogy feltudjon jönni

Hajózás
-
  19.05.31 15:24 Vitorlás

A hatalmas sodrás miatt ezúttal új helyszínről, a híd pillérjének az árnyékából próbált meg lemerülni egy TEK-es búvár 14 óra körül.