Navracsics Tibor nem ért egyet Orbán Viktorral, ő alkalmasnak tartja Manfred Webert az Európai Bi…

168 Óra Online
-
  19.05.28 11:39 Választás

Legfeljebb tagállami szinten hozott meglepetéseket az európai parlamenti választások eredménye, európai szinten nem – nyilatkozta Navracsics Tibor, az EP magyar biztosa a Válasz Online-nak. Az interjúból az is kiderült, hogy a fideszes politikus más véleményen van, mint Orbán Viktor miniszterelnök Manfred Weber jelöltségét illetően.

4 kapcsolódó hír

Navracsics: Weber alkalmas jelölt

ATV
-
  19.05.28 10:32 Belföld

A vasárnapi eredmények alapján a Néppártnak nincs értelme nyitni a Matteo Salvini-féle alakulat felé, és az lenne a legjobb, ha a Fidesz kibékülne a régi európai parlamenti szövetségeseivel – mondja Navracsics Tibor a Válasz Online-nak. Navracsics szerint Weber alkalmas rendelkezésére, hogy értékelje az EP-választást.

Navracsics Tibor: Manfred Weber alkalmas jelölt

Mandiner
-
  19.05.28 10:31 Belföld

Én nem számoltam azzal, hogy döntő pozícióba kerül a radikális jobboldal. Interjú.

Navracsics: jobb lenne, ha a Fidesz kibékülne régi szövetségeseivel

Hírklikk
-
  19.05.28 20:32 Belföld

A vasárnapi eredmények alapján a Néppártnak nincs értelme nyitni a Matteo Salvini-féle alakulat felé, és az lenne a legjobb, ha a Fidesz kibékülne a régi európai parlamenti szövetségeseivel – mondta Navracsics Tibor a Válasz Online-nak.

Navracsics Tibor lerántotta a leplet a Fidesz hazugságáról!

OLKT
-
  19.05.28 20:52 Vélemény

A vasárnapi eredmények alapján a Néppártnak nincs értelme nyitni a Matteo Salvini-féle alakulat felé, és az lenne a legjobb, ha a Fidesz kibékülne a régi európai parlamenti szövetségeseivel – mondta Navracsics Tibor a Válasz Online-nak. “Ez a választás legfeljebb tagállami szinten hozott meglepetéseket, európai szinten nem, mert világos volt,…