A Momentum, az új Szdsz már el is indította az ellenzéki pártok közötti leszámolást

888
-
  19.05.28 18:55 Választás

A Momentum vezetője az EP-választás estéjén még arról papolt, hogy fő a szerénység, és nem kell újragondolni az ellenzéki pártok közötti együttműködést. Keddre viszont gyökeresen megváltozott Fekete-Győr András véleménye. A Momentum újra akarja tárgyalni a budapesti ellenzéki önkormányzati választási megállapodást, és most már saját…

10 kapcsolódó hír

A Momentum EP-képviselője: Ott a bőröndöm, indulok a reptérre

HVG
-
  19.05.28 10:34 Belföld

Cseh Katalin már kedden részt vesz az ALDE ülésén. Fekete-Győr András Momentum-elnök azt mondta a pártvezetés keddi sajtótájékoztatóján, októberben újabb pofonokat vihetnek be Orbánnak.

Fekete-Győr az LMP-re és a Jobbikra vár Budapesten

ATV
-
  19.05.29 07:00 Választás

„Kreatívan” igyekszik majd kihasználni a Momentum, hogy az európai mandátumokkal további lehetőségek nyílnak meg a párt számára. Fekete-Győr András elnök – a párt megerősödését követően – azt mondta: nem rúgnák fel az eddigi együttműködést az őszi önkormányzati választásra, de az elképzelhető, hogy a főpolgármester-jelölti…

Gyurcsány előtt megnyílt az út: nagy változások jönnek

Napi
-
  19.05.29 09:58 Belföld

A DK feltételekhez köti, hogy melyik európai parlamenti pártcsaládba ülhet be négy EP-képviselője. Gyurcsány Ferenc pártelnök sajtóhírek szerint változtatni fog belpolitikai szerepvállalásán.

A Momentum többet és mást akar, újratárgyalják az összefogást

Index
-
  19.05.28 16:08 Belföld

Nem borít, hanem tovább tárgyal más pártokkal a Momentum, mondta az Indexnek Fekete-Győr András. Az EP-választáson 10%-ra erősödött a párt, az elnök szerint a választói akaratot nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Győzelmi mámor után munkanap

FüHü
-
  19.05.28 13:12 Vélemény

A mai napon a Momentum vezető politikusai (Fekete-Győr András elnök, Cseh Katalin és Donáth Anna EP-képviselők) tartottak sajtótájékoztatót a párt EP-választás utáni terveiről. Fekete-Győr András elmondta: a Momentum sorsdöntő választáson van túl, országos szinten a harmadik erővé vált Magyarországon. Elmondta: mindenkit vár a…

Fegyőr: „európai hálózat áll mögöttünk”

Demokrata
-
  19.05.28 11:48 Belföld

Fekete-Győr András a Momentum mögött álló országos és európai hálózatról beszélt.

Fekete-Győr András: Együtt fogunk tudni működni a DK-val

Azonnali
-
  19.05.28 11:42 Vélemény

Cseh Katalin szerint Gyurcsány Ferenc annyira nem akarja átültetni a DK-t az ALDE-ba, Fekete-Győr András viszont azt is kiemelte, hogy az EP-ben nem Gyurcsány, hanem Dobrev Klára ül.

A Momentum lebegteti indulását a főpolgármester-választáson

Klubrádió
-
  19.05.28 11:56 Vélemény

A Momentum még nem döntött arról, indít-e jelöltet – mondta Fekete-Győr András pártelnök, de hozzátette, szerinte a verseny jót tenne.

Nekiment Gyurcsány Ferencnek nagy bátran Fekete-Győr András

Ripost
-
  19.05.29 11:30 Belföld

Fekete-Győr András a Momentum elnöke egy keddi lapinterjúban Gyurcsány Ferenc nélküli Demokratikus Koalícióról beszélt, amivel belháborút kezdhet a Momentum és a DK között.

Megint egymásnak esett az ellenzék: a Momentumnak nem tetszik Gyurcsány

Origo
-
  19.05.28 15:41 Belföld

Fekete-Győr András szerint a Gyurcsány-pártnak meg kellene szabadulnia Gyurcsánytól.