Gyurcsány felboríthatja az ellenzéki együttműködést Budapesten

Magyar Nemzet
-
  19.05.29 06:05 Belföld

A várakozáson felül teljesítő baloldali DK és a liberális Momentum újratárgyalná az eddigi ellenzéki megállapodásokat, ami hatással lehet Karácsony Gergely (Párbeszéd) főpolgármester-jelöltségére is.

12 kapcsolódó hír

Gyurcsány felboríthatja az ellenzéki együttműködést Budapesten

HírTV
-
  19.05.29 06:53 Vélemény

Az európai parlamenti eredmények sírba vihetik Karácsony Gergely főpolgármesteri álmait.

Újabb főpolgármester-jelölt szállhat harcba az előválasztáson

ATV
-
  19.05.28 20:26 Választás

Nem kizárt, hogy a Momentum saját főpolgármester-jelöltet állít az ellenzéki előválasztáson, miután a párt 9 százalékos eredményt ért el a vasárnapi európai parlamenti választáson. A fővárosi kerületek többségében már megállapodtak a közös ellenzéki polgármester-jelöltekről, az MSZP ezért csak egy-két helyen lát esélyt a változtatásra.

Szél Bernadett: Nem leszek a Momentum főpolgármester-jelöltje

HVG
-
  19.05.28 15:38 Belföld

A hvg.hu-hoz is eljutott a pletyka, a Momentum elindítaná az egykori LMP-s társelnököt, Szél Bernadettet Tarlós István ellen. De a pletyka csak pletyka maradt, úgy tűnik.

Bizottsággal vizsgáltatná Karácsony a budapesti patkányinváziót

Propeller
-
  19.05.29 10:09 Belföld

Egy, a patkányhelyzet feltárását célzó fővárosi vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte szerdán az MSZP-Párbeszéd és a Demokratikus Koalíció (DK) – jelentette be Karácsony Gergely. A Párbeszéd társelnöke úgy fogalmazott, a budapestiek naponta szembesülhetnek azzal, hogy a főváros működésképtelenné vált, a város ugyanis…

Cáfolja Szél Bernadett, hogy a Momentum főpolgármester-jelöltje lesz

Mandiner
-
  19.05.28 15:18 Belföld

Az EP-választás után a Momentum elgondolkodik az eddigi ellenzéki megállapodásokon.

Fővárosi patkánybizottság felállítását javasolja Karácsony Gergely

168 Óra Online
-
  19.05.29 10:48 Belföld

Egy a patkányhelyzet feltárását célzó fővárosi vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte szerdán  az MSZP-Párbeszéd és a Demokratikus Koalíció – jelentette be Karácsony Gergely, a három ellenzéki párt által támogatott főpolgármester-jelölt a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján. 

Döntött a Fővárosi Közgyűlés: lesz dugódíj

Bp-i Autósok
-
  19.05.29 17:59 Autó-motor

Villámgyorsan lezajlott a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése, az MSZP és a DK képviselői ugyanis az ülés elején elhagyták a termet, tiltakozásul, hogy a...

Gyurcsány felboríthatja az ellenzéki együttműködést Budapesten

Gondola
-
  19.05.29 12:36 Belföld

A vasárnapi európai parlamenti választás új helyzetet teremtett az ellenzék önkormányzati kampányában is. A várakozáson felül teljesítő baloldali DK és a liberális Momentum újratárgyalná az eddigi ellenzéki megállapodásokat, ami hatással lehet Karácsony Gergely (Párbeszéd) főpolgármester-jelöltségére is.

2025-ig jöhet a dugódíj, megszavazta a Fővárosi Közgyűlés

Magyar Hang
-
  19.05.29 15:19 Belföld

Az MSZP és a DK képviselői kivonultak az ülésről, mert a Fidesz képviselői leszavazták a patkányügyi bizottság létrehozását.

Tarlós hazudott, mégis lesz dugódíj!

OLKT
-
  19.05.29 14:11 Belföld

Villámgyorsan lezajlott a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése, az Mszp és a Dk képviselői ugyanis az ülés elején elhagyták a termet, tiltakozásul, hogy a fideszes többség nem vette napirendre a patkányhelyzetet kivizsgáló bizottság felállítására vonatkozó javaslatukat. A másik vitás ügy egy tervezett újpesti íjászközpont miatti fakivágás volt. A javas

Patkánybizottság felállítását javasolja Karácsony Gergely

Hírklikk
-
  19.05.29 11:55 Belföld

Egy a patkányhelyzet feltárását célzó fővárosi vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte szerdán az MSZP-Párbeszéd és a Demokratikus Koalíció (DK) - jelentette be Karácsony Gergely, a három ellenzéki párt által támogatott főpolgármester-jelölt a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Karácsony: „a főváros működésképtelenné vált”

Demokrata
-
  19.05.29 10:35 Belföld

Karácsony Gergely szerint a budapestiek naponta szembesülhetnek azzal, hogy a főváros működésképtelenné vált.