Dobrev: A Fidesz verhető és kizárt, hogy a Néppártban maradjon

ATV
-
  19.05.28 18:44 Választás

Dobrev Klára szerint kizárt, hogy a Fideszt visszavegyék a Néppártba – többek között erről beszélt a DK frissen megválasztott EP-képviselője az ATV Start című műsorban. A politikus szerint, ha összefog az ellenzék, akkor leváltják majd a nagyvárosokban a Fideszt az őszi önkormányzati választáson.

4 kapcsolódó hír

Sajtóklub: A Fidesz mostani „bukása” egy történelmi győzelem

Magyar Nemzet
-
  19.05.28 13:00 Belföld

2006 óta ez volt a tizedik választás, ahol rommá vertük az ellenzéket, egyes sajtótermékek mélyenszántó elemzéséből azonban kiderül, hogy a Fidesz egy marha nagyot bukott – mondta Bayer Zsolt.

Bayer Zsolt: Az ellenzéki szavazók agy nélküli moszatok, Dobrev Klára pedig egy rikácsoló banya!

OLKT
-
  19.05.28 11:10 Belföld

2006-óta ez volt a tizedik választás, ahol rommá vertük az ellenzéket – mondta a HírTv Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt, ahol az Ep-választás eredményeit együtt értékelte Bencsik András, Szentesi Zöldi László és Huth Gergely társaságában. „Az ellenzéki szavazók egy része – bocsánat a sértegetésért -, de moszatként éli a világát...

Sajtóklub: büdös bunkó, pónem és moszatok

Hírklikk
-
  19.05.29 06:54 Belföld

Azt mondta a Momentum elnökéről Bayer Zsolt, hogy még pónemre is olyan ez a kis csávó, ez a szerencsétlen büdös bunkó, mint az SZDSZ. Huth Gergely szerint az ellenzéki szavazók egy része moszatként éli világát, Dobrev Klára pedig egy rikácsoló banya. Hír TV, Sajtóklub. Keresztények, konzervatívok. Náluk a morális fölény.

HírTV: az ellenzéki szavazók agy nélküli moszatok, Dobrev Klára egy rikácsoló banya

Hírklikk
-
  19.05.28 09:11 Belföld

2006-óta ez volt a tizedik választás, ahol rommá vertük az ellenzéket – mondta a HírTV Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt, ahol az EP-választás eredményeit együtt értékelte Bencsik András, Szentesi Zöldi László és Huth Gergely társaságában.