Szijjártó: a támogatás elvárást is jelent, és ennek meg fogunk felelni

Lokál
-
  19.05.27 06:00 Belföld

Soha ekkora támogatást nem kapott még politikai család európai parlamenti (EP-) választáson Magyarországon, ez elvárást is jelent velünk szemben, és ennek meg fogunk felelni - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Budapesten.

5 kapcsolódó hír

Szijjártó Péter: A támogatás elvárást is jelent, és ennek meg fogunk felelni

Magyar Nemzet
-
  19.05.27 00:15 Belföld

Soha ekkora támogatást nem kapott még politikai család európai parlamenti (EP-) választáson Magyarországon – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó köszönetet mondott a vajdasági magyaroknak

Szabad Magyar Szó
-
  19.05.27 11:14 Választás

Megköszönte a vajdasági magyarok részvételét is a számukra először megtartott EP-választáson Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter, aki a Fidesz eredményváró rendezvényén értékelt, tudósít a Pannon RTV. Szerinte az elkövetkező hetekben dől el Brüsszelben, hogy a vasárnapi eredményeknek megfelelően, a…

Szijjártó: Az EPP legsikeresebb pártja bevándorlásellenes

Ripost
-
  19.05.27 13:45 Belföld

Soha ekkora támogatást nem kapott még politikai család európai parlamenti (EP-) választáson Magyarországon, ez elvárást is jelent velünk szemben, és ennek meg fogunk felelni - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó: A támogatás elvárást is jelent, és ennek meg fogunk felelni

hirado.hu
-
  19.05.27 00:09 Belföld

Soha ekkora támogatást nem kapott még politikai család EP-választáson – mondta a külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó: a támogatás elvárást is jelent, és ennek meg fogunk felelni

Szeged Ma
-
  19.05.26 22:04 Megyei

Soha ekkora támogatást nem kapott még politikai család európai parlamenti (EP-) választáson Magyarországon, ez elvárást is jelent velünk szemben, és ennek meg fogunk felelni – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Budapesten. Szijjártó Péter a Fidesz eredményváróján újságíróknak úgy nyilatkozott: holnap már…