Egymilliót rabolt az év legidiótább álarcában Krisztián, el is fogták

Az volt a bukó, hogy három hónappal később visszament az első rablás színhelyére, és megint pénzt akart, ezután fogták el.

11 kapcsolódó hír

Elkapták a maszkos budai rablót

ATV
-
  19.05.25 10:23 Baleset-bűnügy

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki egymillió forintot rabolt Budapest II. kerületében.

Őrizetbe vették a maszkos rablót

Propeller
-
  19.05.25 10:25 Baleset-bűnügy

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki egymillió forintot rabolt Budapest II. kerületében. Még február 6-án éjfél után feszítette be az Ördögárok utcai családi ház ajtaját. Arcát egy maszkkal eltakarva a hazaérő tulajdonosra fegyverutánzatot fogott, pénzt követelt. A sértett a fenyegetés miatt egymillió forintot átadot

Ezen a felvételen annak a budai maszkos rablónak a parókája is látható, aki egymilliót vitt el, de vesztére újra próbálkoz…

168 Óra Online
-
  19.05.25 11:24 Baleset-bűnügy

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki februárban egymillió forintot rabolt egy II. kerületi családi házból, majd májusban ugyanott próbálkozott - közölte a rendőrség.

Műanyag álarcban és parókában tört be egy budai házba

RTL Klub
-
  19.05.25 17:40 Baleset-bűnügy

Műanyag álarcban és parókában tört be egy budai házba az a férfi, akit a napokban kaptak el a fővárosi nyomozók. A gyanúsított először februárban feszítette fel a ház ajtaját, majd megvárta a tulajdonost, akitől egymillió forintot szerzett. Néhány napja visszament, ismét rátámadt a férfira, most viszont elijesztette a támadót, így az elmenekült. A

Több mint 17 kilogramm kábítószert vontak ki a forgalomból

Police
-
  19.05.26 08:27 Baleset-bűnügy

Több mint 17 kilogramm kábítószert vontak ki a forgalomból Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 05. 26., v - 08:27 A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói együttműködve elfogtak négy férfit, akik többféle kábítószert árultak Budapesten.

Műanyag álarcban és parókában tört be egy budai házba

ma.hu
-
  19.05.26 07:30 Baleset-bűnügy

A gyanúsított először februárban feszítette fel a ház ajtaját.

Őrizetben a maszkos rabló

Hírpress
-
  19.05.25 13:21 Baleset-bűnügy

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki egymillió forintot rabolt Budapest II. kerületében.

Az év leghülyébb álarcában ment rabolni Krisztián

Blikk
-
  19.05.25 12:50 Baleset-bűnügy

Nem mindennapi maskarában ment rabolni pár hónappal ezelőtt egy ózdi férfi. A 38 éves B. Krisztián egy teljesen bizarr, hülyén kinéző álarcot húzott magára február 6-án. Éjfél után pár perccel ajtófeszítés módszerével bement egy Budapest II., Ördögárok utcai családi házba, majd a hazaérkező tulajdonosra egy fegyverutánzatot fogott, és pénzt…

Most közölte a rendőrség: elfogták a budai maszkos rablót

Ripost
-
  19.05.25 10:30 Baleset-bűnügy

B. Krisztián egymillió forintot zsákmányolt idén februárban. Most őrizetben várja az ügy folytatását.

Visszajárt rabolni az Ördögárok utcába egy álarcos férfi

Népszava
-
  19.05.25 09:55 Baleset-bűnügy

A parókát, fehér maszkot viselő támadó februárban és májusban is megpróbált kirabolni egy budai áldozatot. Később a TEK-esek látogatták meg. (Bűnügy-baleset)

Másodszorra nem jött be: elfogták a budai maszkos rablót

Index
-
  19.05.25 08:12 Baleset-bűnügy

Februárban sikerült egymillió forintot szereznie, ezért májusban is visszament áldozatához.