Szabó Tünde: Tovább bővülnek a lovas hagyományőrzés lehetőségei

Magyar Nemzet
-
  19.05.25 17:20 Belföld

A magyar lovas és a későbbi huszár örökség rendkívül gazdag, amelyet ma hozzáértéssel és szívvel ápolnak többek között Simonpusztán a Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület tagjai.

5 kapcsolódó hír

Erre is jutott pénz: huszár-katonai lovaglópálya épült

Propeller
-
  19.05.25 17:19 Bulvár

A most felavatott huszár és katonai lovaspálya tovább bővíti a lovas hagyományőrzés lehetőségeit – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára szombaton, Simonpusztán, a Nemzeti Lovaskultúra Központ és az újonnan felépített huszár-katonai lovaglópálya átadóünnepségén. Szabó Tünde arról beszélt,…

Huszárok is edzhetnek az új, simonpusztai lovascentrumban

Blikk
-
  19.05.26 17:11 Belföld

Hagyományőrző gyerekekkel és temérdek délceg huszárral avatták fel a Nemzeti Lovaskultúra Központ újonnan felépített különleges huszár-katonai lovaglópályáját. A magyar lovas és a későbbi huszár örökség rendkívül gazdag, amelyet ma hozzáértéssel és szívvel ápolnak többek között Simonpusztán.

Huszár lovaspályával bővültek a hagyományőrzés lehetőségei

Beol
-
  19.05.26 08:10 Életmód

Felavatták a simonpusztai Nemzeti Lovaskultúra Központot.

Tovább bővülnek a lovas hagyományőrzés lehetőségei

Promenad
-
  19.05.25 18:12 Színes

A most felavatott huszár és katonai lovaspálya tovább bővíti a lovas hagyományőrzés lehetőségeit – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára szombaton, Simonpusztán, a Nemzeti Lovaskultúra Központ és az újonnan felépített huszár-katonai lovaglópálya átadóünnepségén.

Sportállamtitkár: Tovább bővülnek a lovas hagyományőrzés lehetőségei

Origo
-
  19.05.25 18:02 Belföld

Huszár-katonai lovaglópályát avattak fel Simonpusztán.