Megszólalt Donald Trump a Huawei-bojkottról

HVG
-
  19.05.24 13:33 Infotech

Az Egyesült Államok elnöke csütörtökön beszélt a sajtónak a Huawei-bojkottról, és igen furcsán fogalmazott.

4 kapcsolódó hír

Trump máris kezdhet aggódni

Napi
-
  19.05.24 19:25 Külföld

Az Egyesült Államok elnöke elkezdhet aggódni népszerűségi indexének alakulása miatt, annak ellenére, hogy még másfél év van hátra a 2020. őszi elnökválasztásig, ami alatt sokat javíthat (bár legalább ennyit ronthat is) a számain – véli egy amerikai politológus professzor.

Ki fizet rá leginkább a Huawei-ügyre?

Napi
-
  19.05.23 18:24 Infotech

Ballépést követ el Donald Trump, az USA elnöke, ha nem egyszerűen korlátozza a Huawei technológiai cég tevékenységét az USA-ban, hanem mindjárt ki is üti a nagy rivális Kína egyik koronaékszerének számító cégét. Érdemesebb lenne mértéket tartani a rombolásban.

Trump lát esélyt arra, hogy a Huawei mentesüljön a szankciók alól

Huawei blog
-
  19.05.24 08:44 Mobiltech

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Donald Trump megszólalt a Huawei eset kapcsán egy interjú során. Trump azt mondta, hogy a kínai telekommunikációs vállalatot “nagyon veszélyesnek” tartja, azonban ennek ellenére elképzelhető, hogy a Huawei jövőbeli helyzete része lehet az USA és Kína közötti kereskedelmi megállapodásnak. Az amerikai…

Fordulat jöhet a Huawei-ügyben

Népszava
-
  19.05.24 12:33 Külföld

Trump bejelentette, hogy a kínai távközlési vállalat ellen hozott intézkedések ügyét be lehet venni az USA és Kína közötti kereskedelmi tárgyalásokba. (Külföld)