Felháborodott Tarantino filmjén Polanski felesége

HVG
-
  19.05.24 22:40 Film

Emmanuelle Seigner azt rótta fel az amerikai rendezőnek, hogy nem konzultált a férjével a cannes-i filmfesztiválon bemutatott Volt egyszer egy Hollywood című filmjéről. A moziban Polanski 1969-ben brutálisan meggyilkolt feleségének, Sharon Tate-nek az alakja is feltűnik.

9 kapcsolódó hír

Roman Polanski felesége szerint Quentin Tarantino átgyalogolt a rendező meggyilkolt feleségén az új filmjével

168 Óra Online
-
  19.05.25 07:58 Film

Roman Polanski felesége felháborodásának adott hangot pénteken a közösségi médiában amiatt, hogy Quentin Tarantino nem konzultált férjével a cannes-i filmfesztiválon bemutatott Volt egyszer egy Hollywood című filmjéről, amelyben Polanski 1969-ben brutálisan meggyilkolt feleségének, Sharon Tate-nek az alakja is feltűnik.

Egy riporternő felkérdezte Tarantinót, miért nem adott több szöveget a női főszereplőjének

Player
-
  19.05.23 18:54 Film

Miután a Volt egyszer egy Hollywood cannes-i díszbemutatóján kemény hét perces álló ováció zárta a vetítést, és a szakma elkezdett arról beszélni, hogy a mozi komoly esélyes lehet a 2020-as Oscaron, Tarantino természetesen leült interjúkat adni.

Roman Polanski felesége felháborodott Tarantino filmje miatt

NullHatEgy
-
  19.05.25 09:21 Film

Roman Polanski felesége felháborodásának adott hangot pénteken a közösségi médiában amiatt, hogy Quentin Tarantino nem konzultált férjével a cannes-i filmfesztiválon bemutatott Volt egyszer egy Hollywood című filmjéről, amelyben Polanski 1969-ben brutálisan meggyilkolt feleségének, Sharon Tate-nek az alakja is feltűnik. MTI…

Dicaprio és Pitt bomba jó párost alakítanak a vásznon

BorsOnline
-
  19.05.25 12:00 Kultúra

Először játszik egy filmben a két legendás sármőr. A Volt egyszer egy Hollywood című film rendezője, Quentin Tarantino szerint olajozottan működött a kamerák előtt a színészek játéka. De vajon forgatáson kívül, az életben is jól kijönnének egymással?

Díjat kapott Tarantino filmjének kutyaszereplője

Vaol
-
  19.05.25 09:30 Bulvár

Brandy, a pitbull nyújtotta a legjobb alakítást.

Díjat kapott Tarantino filmjének kutyaszereplője

Heol
-
  19.05.25 09:30 Bulvár

Brandy, a pitbull nyújtotta a legjobb alakítást.

Átadták a legjobb kutyaalakításért járó díjat

Győr Plusz
-
  19.05.24 19:59 Színes

Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmje kutyaszereplőjének, a Brandy nevű pitbullnak ítélték oda a legjobb kutyaalakításért járó Palm Dog díjat a 72. cannes-i filmfesztiválon.

Sok szereplő hiányzott belőle, de Tarantino már a Volt egyszer egy... Hollywood újravágásán gondolkodik

IGN
-
  19.05.24 14:33 Film

Nem a Cannes-ban bemutatott változat kerül a mozikba? Több karakter is kimaradt a Volt egyszer egy... Hollywood Cannes-ban bemutatott verziójából, de a rendező azt mondta, a film újravágásán gondolkodik.