Juncker szerint ha mindenki annyira önző lenne, mint Orbán, szétesne az EU

444
-
  19.05.24 09:21 Belföld

A Bizottság elnöke szerint nevetséges, hogy Orbán számára mindenki ortodox szocialista, aki nem jobbra áll tőle.

9 kapcsolódó hír

Juncker: Orbán megtagadja az Európai Uniót

ATV
-
  19.05.24 11:53 Belföld

Obán Viktor magyar kormányfő megtagadja az Európai Uniót (EU) - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság távozó elnöke a Bild című német lapnak adott interjújában.

Nemzetek tavasza

Magyar Nemzet
-
  19.05.24 06:00 Vélemény

Jean-Claude Juncker és hasonszőrű tekintélyelvű társai magát a demokráciát populistázzák le az európai népek és a hazájukat szerető politikusok lekezelésével.

Juncker: Orbán megtagadja az Európai Uniót

Mandiner
-
  19.05.24 12:03 Külföld

A luxemburgi politikus szerint „egyáltalán nem is lenne már EU, ha mindenki annyira önző és nemzeti módon cselekedne, mint Orbán Viktor”.

Juncker Orbánról: "Ha mindenki ilyen önző lenne, szétesne az EU"

HVG
-
  19.05.24 10:02 Belföld

A Bildnek adott nagyinterjút az Európai Bizottság vezetője, egy egész bekezdésen át kérdezték Orbánról, a szintén néppárti politikus mondott róla ezt-azt.

Orbán Viktor nem kihívja, hanem megtagadja az EU-t

Napi
-
  19.05.24 11:57 Külföld

Obán Viktor magyar kormányfő megtagadja az Európai Uniót (EU) - idézi az MTI Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság távozó elnökének szavait a Bild című német lapnak adott interjújából.

Theresa May lemondása nem változtat az EU álláspontján

Parameter
-
  19.05.24 14:29 Határtalan

Újságírói kérdésre válaszolva elmondta: Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a brit kormányfő lemondását nem fogadta örömmel, ugyanakkor döntéséért elismerését fejezte ki, és "bátor nőnek" nevezte. Juncker szavait tolmácsolva a szóvivő kiemelte, hogy az elnök kedvelte és nagyra értékelte a brit kormányfővel folytatott közös…

May lemondása nem változtat az EU álláspontján

VG
-
  19.05.24 14:03 Gazdaság

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a brit kormányfőt „bátor nőnek” nevezte.

Juncker: Orbán megtagadja az Európai Uniót

Magyar Szó
-
  19.05.24 11:59 Külföld

Orbán Viktor magyar kormányfő megtagadja az Európai Uniót (EU) - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság távozó elnöke a Bild című német lapnak adott interjújában.

Jean-Claude Juncker: “Nem fog Orbán győzedelmeskedni!”

OLKT
-
  19.05.24 09:58 Vélemény

Az Európai Bizottság éléről távozó Jean-Claude Juncker hosszú interjút adott a német Bildnek. A német lap újságírói egy-egy híressé vált fotó vagy jelenet alapján kérdezték a luxemburgi politikust, aki ilyenkor röviden elmondta, mit gondol az adott személyről vagy esetről. Az interjúból többek között kiderült, hogy soha nem álmodott sem a...