Több pénzt nyerhetnek a magyar startupok - Júniustól jön a változás a Hiventuresnél

Portfolio
-
  19.05.23 10:57 Pénzügy

A piaci igények feltérképezése és az eddigi tapasztalatok alapján újragondolta befektetési tőkeprogamjait az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures. A társaság mai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az inkubáció, magvető és növekedési...

5 kapcsolódó hír

Így juthat sok pénzhez egy jó ötlettel

Napi
-
  19.05.23 19:59 Cégvilág

Újragondolta befektetési programjait az MFB csoporthoz tartozó Hiventures, június 1-jétől még versenyképesebb befektetési konstrukcióval várják a startupokat - közölte a kockázati tőkealap-kezelő csütörtökön.

Újragondolt befektetési programokkal várja a startupokat a Hiventures

Gyártástrend
-
  19.05.23 17:03 Gazdaság

Újragondolta befektetési programjait az MFB csoporthoz tartozó Hiventures, június 1-jétől új  konstrukcióval várják a startupokat.

Változás a Hiventuresnél

MMonline
-
  19.05.24 10:43 Gazdaság

Az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures indulása óta több mint kétezer projektet vizsgált meg, 204 esetben döntött a befektetés mellett, összesen 17 milliárd forintot osztott ki. Az eddigi tapasztalatokra építve június elsejétől változnak a belépési kritériumok, a teljesítendő mérföldkövek, valamint az igényelhető összegek. A Hiventures szakértői az

Újragondolt befektetési programokkal várja a startupokat a Hiventures

KamaraOnline
-
  19.05.24 13:16 Gazdaság

Újragondolta befektetési programjait az MFB csoporthoz tartozó Hiventures, június 1-jétől még versenyképesebb befektetési konstrukcióval várják a startupokat - közölte a kockázati tőkealap-kezelő.