Óceánokon hajózik a világ szemete

Kitekintő
-
  19.05.22 18:03 Külföld

Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök arra utasította kormányát, hogy egy hajózási magánvállalattal mielőbb szállíttassák vissza Kanadába azt a tetemes mennyiségű szemetet, amelyet öt éve tévesen hoztak át a délkelet-ázsiai országba.

7 kapcsolódó hír

Duterte hívei kerültek többségbe a Fülöp-szigeteki időközi választásokon

888
-
  19.05.22 10:13 Külföld

Tizenkét szenátori hely közül kilencet Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki államfő hívei nyertek el a múlt heti időközi választásokon – derült ki a szerdán Manilában ismertetett hivatalos eredményekből.

Duterte elrendelte a kanadai szemét visszaszállítását

Propeller
-
  19.05.23 07:02 Külföld

A Fülöp-szigeteki elnök már a múlt hónapban kijelentette, hogy visszaszállíttatja a hulladékot Kanadába, még ha ez háborúhoz vezet is. Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök arra utasította kormányát, hogy egy hajózási magánvállalattal mielőbb szállíttassák vissza Kanadába azt a tetemes mennyiségű szemetet, amelyet öt éve hoztak át a…

Duterte elrendelte a kanadai szemét visszaszállítását

Parameter
-
  19.05.22 16:59 Külföld

"Duterte elnök úr dühös, mert Kanada túlságosan sokat késlekedik szemetének elszállításával" - mutatott rá sajtótájékoztatóján Panelo. "A Fülöp-szigeteki emberek mélységesen sértve érzik magukat, mert Kanada hulladéklerakónak használja országukat" - tette hozzá. "Ha Kanada nem fogadja vissza a szemetét, akkor felségvizein…

Komoly szemétvita alakult ki Kanada és a Fülöp-szigetek között

Szoljon
-
  19.05.22 16:54 

Rodrigo Duterte elnök arra utasította kormányát, hogy egy hajózási magánvállalattal mielőbb szállíttassák vissza Kanadába azt a tetemes mennyiségű szemetet, amelyet öt éve hoztak át a délkelet-ázsiai országba.

Duterte visszaküldené a kanadaiak szemetét

VG
-
  19.05.22 16:50 Külföld

A Fülöp-szigeteki elnök már a múlt hónapban kijelentette, hogy visszaszállíttatja a hulladékot Kanadába, még ha ez háborúhoz vezet is.

„Kanada hulladéklerakónak használja a Fülöp-szigeteket”

Demokrata
-
  19.05.22 15:29 Vélemény

Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök elrendelte a kanadai szemét visszaszállítását.

Duterte elnök hívei kerültek többségbe az időközi választásokon

Origo
-
  19.05.22 10:04 Külföld

Ellenzéki jelölt nem jutott szenátusi mandátumhoz.