Új munkaerőpiaci módszerrel tovább bővül a foglalkoztatás

Lokál
-
  19.05.21 12:44 Belföld

Új munkaerőpiaci módszerrel tovább bővül a foglalkoztatás ezúttal Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Heves megyében is - jelentette be a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára kedden Szolnokon.

4 kapcsolódó hír

Bodó Sándor: Új munkaerőpiaci módszerrel tovább bővül a foglalkoztatás

Magyar Nemzet
-
  19.05.21 13:16 Gazdaság

A Pénzügyminisztérium államtitkára elmondta: a három megyében elindított reformprogram, amely a foglalkoztatási osztályok módszertanának átalakítására épül, a várt eredményeket hozta.

Munkaerőpiaci reformprogram: három újabb megyét vontak be

Az Üzlet
-
  19.05.21 12:00 Gazdaság

A munkaerőpiaci reformprogram segítségével bővülhet a foglalkoztatás Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Heves megyében is - jelentette be a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára Szolnokon.

Bodó: Új munkaerőpiaci módszerrel tovább bővül a foglalkoztatás

hirado.hu
-
  19.05.21 13:45 Gazdaság

Új munkaerőpiaci módszerrel tovább bővül a foglalkoztatás ezúttal Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Heves megyében is – jelentette be a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára kedden Szolnokon.

Új munkaerőpiaci módszerrel tovább bővül a foglalkoztatás

KamaraOnline
-
  19.05.22 07:38 Gazdaság

Új munkaerőpiaci módszerrel tovább bővül a foglalkoztatás ezúttal Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Heves megyében is - jelentette be a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára.