Brüsszel bevételére készül Salvini

Magyar Nemzet
-
  19.05.20 10:39 Külföld

Már vasárnap eldőlhet, hogy megalakul-e az uniókritikus és bevándorlásellenes szupertömb Európában. A szuverenista szövetséget meghirdető Matteo Salvini mindenesetre magabiztos kampányzárót tartott.

4 kapcsolódó hír

Salvini meghirdette a népek és nemzetek Európáját

Mandiner
-
  19.05.18 20:59 Külföld

„Bevesszük Európát, és tetőtől talpig megváltoztatjuk” – jelentette ki Matteo Salvini Milánóban egy nagygyűlésen, ahol Marine Le Pennel és számos más ország hasonlóan gondolkodó politikusával meghirdették a népek és nemzetek Európáját. Magyar résztvevője nem volt a gyűlésnek.

Salvini Brüsszel bevételére készül

Lokál
-
  19.05.20 11:49 Külföld

Mint arról korábban beszámoltunk, Matteo Salvini, a Liga olasz kormánypárt és Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés (RN) szombat délután a milánói Dóm téren tartottak egy egészen erőteljes kampányzárót, ahol hatalmas tömeg jelent meg.

Nem csak a bevándorlásellenesség az összekötő erő Salviniék között

Gondola
-
  19.05.19 22:23 Külföld

A népek és nemzetek Európáját hirdette meg a szerinte az Európai Uniót eddig uraló „elittel” szemben Matteo Salvini az olasz kormánypárt, a Liga vezetője az európai szuverenista erők közös európai parlamenti kampányzáróján Milánóban szombaton

Marine Le Pen: „Orbánnak is itt kellene lennie!”

RTL Klub
-
  19.05.19 18:15 Külföld

Orbánnak is itt kellene lennie - ezt mondta a 444 kérdésére a francia szélsőjobboldali politikus, Marine Le Pen szombaton, Milánóban, ahová Matteo Salvini olasz belügyminiszter meghívására vett részt a szélsőséges Liga kampányzáró nagygyűlésén. Matteo Salvini vezetésével szélsőjobboldali frakció alakulhat az Európai…