Iker Casillas visszavonul a Porto elnöke szerint

HVG
-
  19.05.17 14:43 Sport

Az FC Porto elnöke szerint a döntését hamarosan bejelenti a világ- és Európa-bajnok spanyol kapus, aki május 1-én kapott szívrohamot.

5 kapcsolódó hír

Visszavonul a spanyol világklasszis, Iker Casillas

ATV
-
  19.05.17 12:21 Külföld

A portugál O Jogo sportlap értesülése szerint Ikar Casillas rövidesen bejelenti visszavonulását. A spanyol válogatottal világbajnok és kétszeres Eb-győztes kapus május 1-jén, csapata edzésén kapott szívrohamot, emiatt döntött a visszavonulás mellett.

Nagy László: csoda lenne a Barcelona ellen búcsúzni

Infostart
-
  19.05.18 08:00 Sport

Az idény végén visszavonul Nagy László, a Veszprém kézilabdázója, aki a klub sportigazgatója lesz. A 38 éves játékos utolsó mérkőzésein két volt csapatával is találkozhat. A világklasszis átlövő magyar bajnoki címmel búcsúzna, és reméli, hogy a pályán kívül is ugyanolyan hasznos lesz, mint aktív pályafutása alatt.

Porto: Casillas nem kockáztatja az életét, visszavonul – sajtóhír

NSO
-
  19.05.17 14:02 Foci

Spanyol lapértesülések szerint Iker Casillas úgy döntött, hogy abbahagyja profi labdarúgó-karrierjét, mivel nem szeretné kockáztatni az életét azt követően, hogy a közelmúltban szívinfarktust kapott.

Hamarosan bejelenti visszavonulását Iker Casillas

Gondola
-
  19.05.17 19:03 Sport

Portugál lapértesülések szerint hamarosan bejelenti visszavonulását Iker Casillas

Visszavonul Casillas

Parameter
-
  19.05.17 13:41 Határtalan

A spanyol válogatottal világbajnok és kétszeres Eb-győztes kapus május 1-jén, csapata edzésén kapott szívrohamot, emiatt döntött a visszavonulás mellett. A május 20-án 38. születésnapját ünneplő Casillas marad majd visszavonulása után is jelenlegi klubjánál, a Portónál, ám azt egyelőre nem tudni, hogy milyen pozícióban folytatja a pályán…