6 kapcsolódó hír

John Wick utolsó bevetésétől a szerethetően selejtes játékokig - moziajánló

Infostart
-
  19.05.16 22:03 Kultúra

A John Wick harmadik része, László Zsolt szereplésével egy lengyel film és több kamaszoknak, kisgyerekeknek szóló alkotás is kerül a héten a magyar mozikba.

Kritika: John Wick - 3. felvonás: Parabellum

IGN
-
  19.05.16 09:42 Film

Dobd el az agyad és készülj a háborúra! A John Wick szága harmadik felvonása már mindent teljesen elenged, ami a józan észhez köthető. De ki mástól várnánk hasonlót, mint a Rémkirálytól?

John Wick: 3. felvonás - Parabellum - Nagyon nagyot üt!

Port
-
  19.05.17 08:50 Film

A valaha készült egyik legjobb bérgyilkosos szériában sikerült emelni a tétet, növelni a feszültséget és még magasabbra halmozni a hullahegyet, mi pedig csak ámultunk és bámultunk!

John Wick, a rajongód vagyok!

Index
-
  19.05.16 20:17 Film

A John Wick: 3. felvonás – Parabellum brutálisabb, viccesebb és fárasztóbb, mint az elődei voltak. Egy könyvtári könyv, egy ló és egy bukósisak is lehet halálos fegyver.

John Wick: 3. felvonás - Parabellum kritika - készülj fel a soha véget nem érő háborúra

GameStar
-
  19.05.16 20:00 Film

Mr. Wick harmadszorra is odacsap, és bár rég nincs semmi értelme ennek az egésznek, mégis szórakoztató nézni a másodpercenként kiosztott fejlövéseket.

Minden idők egyik legbutább szuperhősfilmje lett a John Wick harmadik része

Player
-
  19.05.15 22:45 Kultúra

A John Wick: 3. felvonás – Parabellum egyetlen olyan pillanattal sem büszkélkedhet, amire ráfoghatnánk, hogy hiteles, sőt, a cselekmény néhol még a saját koordinátarendszerében értékelve sem következetes. Mégsem lehet rá szívből haragudni.