Lecsapott a NAV a csalókra: milliárdos kárt okoztak

Pénzcentrum
-
  19.05.16 20:29 Belföld

Milliárdos költségvetési csalás miatt indult eljárás egy édességgel, cukorral és zöldséggel kereskedő csoport tagjai ellen, az ügyészség tíz ember letartoztatását kezdeményezte - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője...

4 kapcsolódó hír

Eljárás indult egy édességgel kereskedő csoport ellen

ProfitLine
-
  19.05.17 04:30 Gazdaság

Milliárdos költségvetési csalás miatt indult eljárás egy édességgel, cukorral és zöldséggel kereskedő csoport tagjai ellen, az ügyészség tíz ember letartoztatását kezdeményezte - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Édességekkel és zöldségekkel csalták el az áfát

Adó
-
  19.05.16 14:32 Gazdaság

Milliárdos költségvetési csalás miatt indult eljárás egy édességgel, cukorral és zöldséggel kereskedő csoport tagjai ellen, az ügyészség tíz ember letartoztatását kezdeményezte - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője.

Milliárdos költségvetési csalás: tíz ember letartóztatását indítványozta a Csongrád Megyei Főügyészség

Délmagyar
-
  19.05.16 10:37 Megyei

A gyanú szerint csokoládé, cukor és zöldség beszerzésekhez kapcsolódóan károsították meg az állami költségvetést. A cégekhez szerb állampolgárok adták a nevüket - de nem ők rendelkeztek a bankszámlák felett.

Csokival és cukorral csalt el milliárdokat egy szerb banda

VG
-
  19.05.16 12:48 Gazdaság

Milliárdos költségvetési csalás miatt indult eljárás egy édességgel, cukorral és zöldséggel kereskedő csoport tagjai ellen.