Orbán Balázs: A kampány legfontosabb témája a migráció és a terrorizmus

Magyar Nemzet
-
  19.05.15 21:24 Belföld

A Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára emlékeztetett: a migráció kérdése megosztja az Európai Unió polgárait és politikusait.

4 kapcsolódó hír

Lakossági fórumon figyelmeztetett az államtitkár: a kampány legfontosabb témája a migráció és a terrorizmus

Propeller
-
  19.05.15 21:01 Belföld

A május 26-i európai parlamenti (EP-) választást megelőző kampány legfontosabb témája a migráció és a terrorizmus – mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerdán Szobon. Fotó: MTI Orbán Balázs a lakossági fórum előtt tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett: a migráció kérdése megosztja az Európai Unió…

Dömötör Csaba: Eltűrtük a patkányozást, a sértő címlapokat, de május 26-án mi jövünk

Mandiner
-
  19.05.15 21:06 Belföld

Magyarország és Európa válaszút elé érkezett, a megmaradás és az önfeladás között kell dönteni május 26-án – mondta Dömötör Csaba szerda este. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára telt házas lakossági fórumot tartott Újpesten. Tudósításunk.

Orbán Balázs: a kampány legfontosabb témája a migráció és a terrorizmus

Lokál
-
  19.05.16 06:00 Belföld

A május 26-i európai parlamenti (EP-) választást megelőző kampány legfontosabb témája a migráció és a terrorizmus - mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerdán Szobon.

Orbán Balázs: A migráció és a terrorizmus a kampány legfontosabb témája

hirado.hu
-
  19.05.16 05:54 Belföld

Jó családpolitikára kell alapozni Európa jövőjét, és ezt Magyarország a családvédelmi akciótervvel el is kezdte – emelte ki Orbán Balázs.