Hétfőig adtak haladékot Orbánnak a szakszervezetek, különben készek együtt sztrájkolni

ATV
-
  19.05.16 06:28 Belföld

Hétfőig adtak haladékot Orbán Viktornak a közszolgák, hogy a kormány döntésképes képviselője leüljön velük tárgyalni a sztrjákkötveteléseikről.

5 kapcsolódó hír

Ultimátumot adtak a közszolgák: ha nem lép a kormány, jön a sztrájk

Pénzcentrum
-
  19.05.16 08:31 Belföld

Ha hétfőig nem jelöl ki a kormány egy képviselőt, aki leül tárgyalni a szakszervezetekkel a béremelésről, akkor a közszolgák készek sztrájkolni is - akár már a jövő héten. A tanárok is szervezik már szervezi a május 29-i munkabeszüntetést. Hétfőig...

Hétfőig kapott határidőt Orbán

Hírklikk
-
  19.05.15 20:31 Belföld

A kormány nem veszi komolyan a közszolgálati sztrájktárgyalást, pedig az összefogás nagy úr – üzenik a szakszervezetek az Orbán Viktornak küldött utolsó tárgyalási felhívásban.

Hiába az időhúzás – Hétfőig kapott Orbán határidőt a közszolgáktól

Népszava
-
  19.05.15 16:22 [N/A]

A kormány nem veszi komolyan a közszolgálati sztrájktárgyalást, pedig az összefogás nagy úr – üzenik a szakszervezetek az Orbán Viktornak küldött utolsó tárgyalási felhívásban. (Belföld)

Jöhet ami még soha nem volt: kőkemény ultimátumot küldött a szakszervezet a kormánynak

HírHugó
-
  19.05.15 23:42 Vélemény

A kormány nem veszi komolyan a közszolgálati sztrájktárgyalást, pedig az összefogás nagy úr – üzenik a szakszervezetek az Orbán Viktornak küldött utolsó tárgyalási felhívásban. Hétfőig kapott  haladékot a Fidesz, után jöhet, ami még soha nem volt, sztrájkba lépnek a közszolgák. Megállíthatatlan a közszolgálatban a sztrájk, ha nem…