Mindenki Magyarország mögött kullog Európában

MFor
-
  19.05.15 12:12 Gazdaság

Negyedéves és éves bázison is egyaránt a legjobb első negyedéves teljesítményt tudta felmutatni a magyar gazdaság.

7 kapcsolódó hír

Magyarország mindenkit lepipálhat

Portfolio
-
  19.05.14 17:02 Gazdaság

Nagy nap lesz a szerdai, ugyanis érkeznek az első negyedéves GDP-adatok és a várakozások szerint a magyar gazdaság kifejezetten jól teljesíthet, főként ha a többi régiós országgal vetjük össze a hazai teljesítményt. Parádés első...

Varga Mihály: Uniós szinten is kedvező a hazai GDP-növekedés

HírTV
-
  19.05.15 13:02 Gazdaság

A magyar gazdaság növekedési lendülete az év első negyedévében is tart - értékelte a ma közölt GDP adatokat a pénzügyminiszter.

Varga Mihály a GDP-számról: a német autógyárak is látják a magyar növekedést

Infostart
-
  19.05.15 15:58 Gazdaság

Mintegy 5,3 százalékkal nőtt a GDP 2019 első negyedévében. A pénzügyminiszter azt mondta: a kedvező adat azt mutatja, hogy a magyar gazdasági növekedési lendülete az év első hónapjaiban is tart.

Fidelity: Meglepőek az új kínai adatok

ProfitLine
-
  19.05.15 11:30 Külföld

A kínai első negyedéves GDP-adatok közelebbi áttekintése vegyes üzeneteket közvetít az ország gazdasági teljesítményéről. A Fidelity szakértői szerint azonban a legvilágosabb jelzés a jövőre nézve az, hogy a befektetőknek figyelniük kell Kína egyre nagyobb hitelnövekedésére.

Londoni elemzők: a fogyasztás pörgeti a növekedést

Adó
-
  19.05.16 09:43 Cégvilág

Londoni pénzügyi elemzők szerint a magyar és a többi közép-európai EU-gazdaság robusztus első negyedévi növekedési lendületének hajtóereje a továbbra is erőteljes hazai fogyasztás, amely ellensúlyozza a külső kereslet gyengülését.

Évtizedes rekord a magyar gazdaságban

Piac és Profit
-
  19.05.15 09:43 Gazdaság

Az idei év első negyedévben 5,3 százalékkal nőtt a hazai GDP, amely meghaladta az elemzői várakozásokat – jelentette ki Varga Mihály. A kedvező adat hátterében a foglalkoztatás dinamikus bővülése, a bérek folyamatos emelkedése, a töretlen beruházási kedv, valamint az export kiemelkedő teljesítménye áll.

A magyar gazdasági növekedés az Unió élvonalában

KamaraOnline
-
  19.05.16 07:07 Gazdaság

A tavalyi öt százalékos GDP-bővülést követően az idei első negyedéves adat egyértelmű jelzése annak, hogy a lendületes növekedés az év egészében fennmaradhat – hangsúlyozta Varga Mihály.