Az Erste Bank borászokat támogat

Médiapiac
-
  19.05.16 17:36 Média

Együttműködési megállapodást írt alá az Erste Bank a Szekszárdi Borvidék képviselőivel a borvidék fejlesztése érdekében. Kadarka néven összeállított egy speciális, kifejezetten a borászok igényeit szolgáló termékcsomagot is.

6 kapcsolódó hír

Elkötelezte magát az innováció mellett a hazai egészségügy

StartUP!
-
  19.05.15 20:21 

Együttműködési megállapodást írt alá a MediKlaszter az Egészségügyi Technológia és Orvostechnikai Szállítók Egyesületével (ETOSZ) és az Orvostechnikai Szövetséggel (OSZ) annak érdekében, hogy segítse az innovatív, a piacokon versenyképesebb, nagyobb export- és importteljesítésekre képes orvostechnikai műszergyártást.

Borászokat segít az Erste Bank

Növekedés
-
  19.05.16 15:23 Gazdaság

Együttműködési megállapodást írt alá az Erste Bank a Szekszárdi Borvidék képviselőivel a borvidék fejlesztése érdekében. A pénzintézet Kadarka néven összeállított egy speciális, kifejezetten a borászok igényei alapján kialakított termékcsomagot is. Az Ersténél a mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások finanszírozása tavaly a piaci…

Borászokkal működik együtt az Erste Bank

ProfitLine
-
  19.05.16 17:00 Mezőgazdaság

Együttműködési megállapodást írt alá az Erste Bank a Szekszárdi Borvidék képviselőivel a borvidék fejlesztése érdekében. Az Ersténél a mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások finanszírozása tavaly a piaci átlagot meghaladó mértékben bővült, és idén is jelentős növekedést terveznek - közölte a hitelintézet csütörtökön az MTI-vel.

A MediKlaszter megállapodást írt alá egészségügyi iparági szereplőkkel

KamaraOnline
-
  19.05.16 14:33 Gazdaság

Együttműködési megállapodást írt alá a MediKlaszter az Egészségügyi Technológia és Orvostechnikai Szállítók Egyesületével (ETOSZ) és az Orvostechnikai Szövetséggel (OSZ) annak érdekében, hogy segítse az innovatív, a piacokon versenyképesebb, nagyobb export- és importteljesítésekre képes orvostechnikai műszergyártást.

Borászokkal működik együtt az Erste

VG
-
  19.05.16 17:03 Gazdaság

Megállapodást írt alá az Erste Bank a Szekszárdi Borvidék képviselőivel a borvidék fejlesztése érdekében.

Egészségipari megállapodást szignáltak

MedicalOnline
-
  19.05.15 15:03 Gazdaság

A MediKlaszter megállapodást írt alá egészségügyi iparági szereplőkkel, hogy segítse az innovatív orvostechnikai műszergyártást.