Vízilabda, kerékpár, tenisz a tévében

Infostart
-
  19.05.14 09:32 Sport

A Szolnoki Dózsa férfi pólósai a vízilabda BL-ben játszanak kedden. Negyedik szakaszához ért a Giro, a harmadikhoz a kaliforniai körverseny. Folytatódnak az ATP- és WTA-tornák és lesz kézilabda is.

6 kapcsolódó hír

Terence Hill is célba tekert a Giro negyedik szakaszán

M4 Sport
-
  19.05.14 17:25 Sport

A színészlegenda Don Matteo szerelésében és kerékpárjával tűnt fel az olasz körversenyen.

Giro d’Italia hírek: a Movistar kilenc éve minden Girón nyer legalább egy szakaszt, Tom Dumoulin elszállt összetettben,…

Velo
-
  19.05.15 04:26 Sport

2011 óta minden évben nyer legalább egy szakaszt Eusebio Unzue sora az Olasz Körversenyen   2011-ben Francisco Ventoso és Vasil Kiryienka etapgyőzelmeivel kezdődött meg az a sorozat, amely Richard Carapaz, az idei Giro negyedik szakaszán aratott sikerével folytatódott, azaz, hogy az elmúlt kilenc évben legalább egy győzelemmel…

Terence Hill is biciklire ült a Giro 4. szakaszán

Origo
-
  19.05.14 20:57 Sport

Don Matteo szerepében tűnt fel a színész.

Pénteki sportműsor: a Győr utoljára lép pályára az idényben

NSO
-
  19.05.13 19:13 Foci

A férfi vízilabda ob I-ben bronzmeccset játszanak. A BL-címvédés óta először és a szezonban utoljára lép pályára a Győri Audi ETO KC. Kezdődik a négyes döntő a férfi kézilabda EHF-kupában és a férfi kosárlabda Euroligában. Folytatódik a jégkorong-vb, a Giro dItalia, valamint a római ATP- és WTA-tenisztorna.

Szerdai sportműsor: Atalanta–Lazio az Olasz Kupa-döntőben

NSO
-
  19.05.14 21:35 Foci

Európa számos országában, köztük Olaszországban is kupadöntőt játszanak szerdán. Befejeződik a vízilabda BL csoportköre és a férfi kosárlabda NB I középszakasza. Folytatódik a jégkorong-vb, a Giro dItalia, valamint a római ATP- és WTA-tenisztorna.