A kullancsot minél hamarabb el kell távolítani

Lokál
-
  19.05.13 11:21 Belföld

A testben talált kullancsot minél hamarabb el kell távolítani, mert a betegségek kialakulásában nagy jelentősége van annak, hogy mennyi idő telik el a csípés és az eltávolítás között - közölte Földvári Gábor parazitológus kutató az M1 aktuális csatornán hétfőn.

7 kapcsolódó hír

Allergia és környezetszennyezés

WebBeteg
-
  19.05.13 11:06 Egészség

A környezetszennyezéssel magyarázható az asztmás megbetegedések megnövekedett száma - mondta Nékám Kristóf allergológus.

Parazitológus: a kullancsot minél hamarabb el kell távolítani

Vásárhely24
-
  19.05.13 12:18 Belföld

A betegségek kialakulásában nagy jelentősége van annak, hogy mennyi idő telik el a csípés és az eltávolítás között - közölte Földvári Gábor parazitológus kutató az M1 aktuális csatornán.

Érdemes a kullancsot minél hamarabb eltávolítani

Debreceni Nap
-
  19.05.13 09:32 Belföld

A testben talált kullancsot minél hamarabb el kell távolítani, mert a betegségek kialakulásában nagy jelentősége van annak, hogy mennyi idő telik el a csípés és az eltávolítás között – közölte Földvári Gábor parazitológus kutató az M1 aktuális csatornán hétfőn. A szakértő azt mondta, ha valaki kirándulás közben veszi észre a kullancsot, nem…

A környezetszennyezés miatt nő az asztmások száma

Élő bolygónk
-
  19.05.13 06:30 Életmód

A környezetszennyezéssel magyarázható az asztmás megbetegedések megnövekedett száma – mondta Nékám Kristóf allergológus az M1 aktuális csatornán május 11-én szombaton. Véleménye szerint a hajlam örökölhető, de a környezetnek is nagy szerepe van a betegség kialakulásában.

A környezetszennyezés és az asztma

MedicalOnline
-
  19.05.13 06:09 Egészség

A környezetszennyezéssel magyarázható az asztmás megbetegedések megnövekedett száma, mondta Nékám Kristóf allergológus az M1-en.

A környezetszennyezéssel magyarázható az asztmás megbetegedések megnövekedett száma

Kanizsa Újság
-
  19.05.13 06:01 Színes

A környezetszennyezéssel magyarázható az asztmás megbetegedések megnövekedett száma.

Allergológus: a környezetszennyezéssel magyarázható az asztmás megbetegedések megnövekedett száma

Közszolgálat
-
  19.05.13 00:36 Színes

A környezetszennyezéssel magyarázható az asztmás megbetegedések megnövekedett száma – mondta Nékám Kristóf allergológus az M1 aktuális csatornán szombaton.     Régebben pollenek, ...