Ilyen idővel indul a hét

Propeller
-
  19.05.12 16:06 Időjárás

Reggelig a Dunántúlon erősen felhős vagy borult idő lesz, többfelé alakul ki eső, zápor, a Dunántúl keleti részén, illetve Nógrád megyében és éjszaka délen néhol zivatar is lehet, másutt változóan felhős lesz az ég, főként a Duna-Tisza közén fordulhat elő helyenként zápor, északkeleten, keleten kicsi a csapadék esélye. Hétfőn a Dunántúlon és…

7 kapcsolódó hír

Mindenki vigyen magával ma esernyőt

24
-
  19.05.12 06:13 Időjárás

Főleg a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén lehet csapadék.

Hétvégére válhat szárazabbá időjárásunk

Kiderül
-
  19.05.13 12:34 Időjárás

A következő napokban bárhol többször eleredhet az eső, sokfelé jelentős mennyiség hullik. Az esős idő a hétvégére mérséklődik, szombattól már csak elszórtan valószínű záporok kialakulása.

Időjárás: Mindenki nyugodjon le, holnap még rosszabb lesz!

Parameter
-
  19.05.13 13:08 Határtalan

Éjszaka és kedden is túlnyomórészt felhős borult időnk lesz, sok helyen esővel, lokálisan akár kiadósabb mennyiségű csapadékkal.  A magasabban fekvő helyeken, éjszaka pedig alacsonyabb hegyekben nyugaton és északon is előfordulhat helyenként havazás. Éjjel 8 és 3 fok közé esik vissza a hőmérséklet, míg például…

A csapadékos idő viharos széllel párosul Fejér megyében

Feol
-
  19.05.13 06:10 Időjárás

A hétfői nap folyamán sokfelé elered az eső. Záporra, helyenként akár zivatarra is lehet számítani.

Újra esernyős hetünk lesz

OrientPress
-
  19.05.13 08:30 Időjárás

A jövő héten is sok eső várható, a fagyosszentek idején pedig átmeneti lehűlésre is készülni kell – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzésében.

A héten ismét sok esőre számíthatunk

Napimagazin
-
  19.05.13 07:05 Időjárás

A héten is sok eső várható, a fagyosszentek idején pedig átmeneti lehűlésre is készülni kell – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzésében. Az MTI-nek vasárnap eljuttatott prognózis szerint hétfőn többfelé várható eső, zápor, délkeleten néhol zivatar, de az ország északkeleti harmadában estefelé lehet csak csapadék.