A 2-es típusú cukorbetegség szövődményei

WebBeteg
-
  19.05.09 13:03 Egészség

A 2-es típusú cukorbetegséget nehéz felismerni a betegség korai stádiumában, ám a betegség az összes szervet érinti, és megfelelő kezelés nélkül súlyos szövődményekhez vezet.

4 kapcsolódó hír

Az asztma stádiumai – Önre melyik jellemző ?

Napidoktor
-
  19.05.08 17:03 Életmód

Május első keddje az asztma világnapja. A Világmozgalom az Asztmásokért (GINA) célja, hogy ezen a napon felhívják a figyelmet a betegségre és a korai diagnózis jelentőségére. Fontos, hogy az érintettek mielőbb felismerjék a tüneteket, a szakmai irányelv ugyanis az asztmát négy fő stádiumba sorolja, s megfelelő kezeléssel az…

Az asztma stádiumai

Babaszoba
-
  19.05.09 10:21 Életmód

Május első keddje az asztma világnapja. A Világmozgalom az Asztmásokért (GINA) célja, hogy ezen a napon felhívják a figyelmet a betegségre és a korai diagnózis jelentőségére.

Máshogy kell kezelni az asztmát

Babaszoba
-
  19.05.09 09:42 Életmód

Megfelelő gyógyszerekkel az asztmás betegek túlnyomó többsége tünet- és panaszmentessé tehető, ugyanolyan aktív életet élhet, mint az egészségesek. Változott a szakmai ajánlás.

Petefészekrák Világnap: Kisfilmmel kampányol a Mályvavirág Alapítvány

Intima
-
  19.05.09 08:31 Életmód

Az idei kampány legfontosabb üzenete: Felfedezni! Négy petefészekrákkal érintett, bátor nővel készített a Mályvavirág Alapítvány kisfilmet, amelyben betegségükről, a petefészekrákról beszélnek. Felhívják a figyelmet a korai diagnózis fontosságára, amely ennél a betegségnél egy fontos, mégis nehéz feladat! A nőgyógyászati daganatok…