Gyopáros Alpár: Szolgálati házakat építenének az üresen álló praxisokat betöltő háziorvosoknak

Magyar Nemzet
-
  19.05.09 15:21 Belföld

Cél, hogy az eddigi ösztönzők mellett, a praxisvásárlás segítésén és a praxispénz emelésén túl magas minőségű szolgálati házak építésével fiatal orvosok letelepítését kívánják elérni.

17 kapcsolódó hír

Lakást is kapnának az orvosok, csak menjenek vidékre

ATV
-
  19.05.09 19:27 Belföld

Rengeteg olyan kistelepülés van Magyarországon, ahol már hosszabb ideje nincsen háziorvos, most a kormány azt találta ki, hogy "magas minőségű szolgálati házakat" építenének ezekre a helyekre, hátha akkor szívesebben mennének oda az orvosok.

Szolgálati házakkal kedvezne az orvosoknak a kormány

HVG
-
  19.05.09 15:47 Gazdaság

Ehhez az kell, hogy olyan településen helyezkedjenek el, ahol hosszabb ideje nincs háziorvos.

Szolgálati házat építenek az orvosoknak a bajba jutott kistelepüléseken

Pénzcentrum
-
  19.05.09 21:30 Belföld

Szolgálati házakat építenének a Magyar falu program keretében azokon a kistelepüléseken, ahol hosszabb ideje nincs háziorvos - közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos csütörtökön Bükfürdőn, a Községek...

Magyar falu program. Szolgálati lakás falusi háziorvosoknak

Az Üzlet
-
  19.05.10 06:43 Gazdaság

Szolgálati házakat építenének a Magyar falu program keretében azokon a kistelepüléseken, ahol hosszabb ideje nincs háziorvos.

Szolgálati házak építésével csábítanának háziorvosokat a kistelepülésekre

24
-
  19.05.09 15:58 Belföld

A kormánybiztos szerint 250 településről hiányzik legalább fél éve a háziorvos.

A kis falvakba csábítanák az orvosokat

Napi
-
  19.05.09 21:35 Belföld

Szolgálati házakat építenének a Magyar falu program keretében azokon a kistelepüléseken, ahol hosszabb ideje nincs háziorvos - közölte Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, a Községek és Kistelepülések Országos Önkormányzati Szövetsége (KÖSZ) ülésén.

Hatalmas érdeklődés és rengeteg pénz a Magyar falu program pályázatainál

Magro
-
  19.05.10 13:00 Gazdaság

Óriási az érdeklődés a Magyar falu program eddig meghirdetett pályázatai iránt - mondta a modern településekért felelős kormánybiztos a Vas megyei Felsőszölnökön, a Rába-vidék szlovén nemzetiség által lakott településeinek polgármesterei számára rendezett tájékoztató fórumon. Gyopáros Alpár szerint néhány héttel azután, hogy az első…

Szolgálati házakat építenének az üresen álló praxisokat betöltő háziorvosoknak

hirado.hu
-
  19.05.09 15:58 Belföld

Szeptembertől szolgálati lakások felújítására is lehet pályázni.

Magyar falu program: szolgálati házakat építenének az üresen álló praxisokat betöltő háziorvosoknak

Vásárhely24
-
  19.05.10 07:43 Belföld

Szolgálati házakat építenének a Magyar falu program keretében azokon a kistelepüléseken, ahol hosszabb ideje nincs háziorvos - közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a Községek és Kistelepülések Országos Önkormányzati Szövetsége (KÖSZ) ülésén.

Házat is kapnának a háziorvosok, ha hajlandóak kistelepülésre költözni

Hírvidék
-
  19.05.10 12:16 Megyei

Rengeteg olyan kistelepülés van Magyarországon, ahol már hosszabb ideje nincsen háziorvos, most a kormány azt találta ki, hogy “magas minőségű szolgálati házakat” építenének ezekre a helyekre, hátha akkor szívesebben mennének oda az orvosok. A modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Gyopáros Alpár Bükfürdőn…

Szolgálati házakat építenének az üresen álló praxisokat betöltő háziorvosoknak

Promenad
-
  19.05.10 11:45 Megyei

Szolgálati házakat építenének a Magyar falu program keretében azokon a kistelepüléseken, ahol hosszabb ideje nincs háziorvos - közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos csütörtökön Bükfürdőn, a Községek és Kistelepülések Országos Önkormányzati Szövetsége (KÖSZ) ülésén.

Háziorvosoknak építenének szolgálati házakat

OrientPress
-
  19.05.10 09:40 Belföld

Szolgálati házakat építenének a Magyar falu program keretében azokon a kistelepüléseken, ahol hosszabb ideje nincs háziorvos – közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos csütörtökön Bükfürdőn, a Községek és Kistelepülések Országos Önkormányzati Szövetsége (Kösz) ülésén.

Szolgálati házakat építenének az üresen álló praxisokat betöltő háziorvosoknak

Behír
-
  19.05.10 08:11 Megyei

Gyopáros Alpár közölte azt is, hogy szeptembertől szolgálati lakások felújítására is lehet pályázni a részben orvosi rendelők felújítására, korszerűsítésére, eszközbeszerzéseire is szolgáló, idén 11 milliárd forintból gazdálkodó keretre.

Szolgálati házak épülnének háziorvosoknak

Győr Plusz
-
  19.05.10 08:01 Belföld

A Magyar falu program keretében szolgálati házakat építenének azokon a kistelepüléseken, ahol hosszabb ideje nincs háziorvos – közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos csütörtökön Bükfürdőn, a Községek és Kistelepülések Országos Önkormányzati Szövetsége (Kösz) ülésén.

Házat is adna a kormány a háziorvosoknak, ha hajlandóak kistelepülésre költözni

Index
-
  19.05.09 18:52 Gazdaság

Magas minőségű szolgálati házakkal csábítanák vidékre az orvosokat.

Házakat kapnának az üresen álló praxisokat betöltő háziorvosok

VG
-
  19.05.09 16:54 Gazdaság

Magyarországon jelenleg a kistelepüléseken 250 olyan betöltetlen praxis van, ahol több mint fél éve hiányzik a háziorvos.

Szolgálati házakat építenének háziorvosoknak

MedicalOnline
-
  19.05.09 14:36 Karrier

Szolgálati házakat építenének a Magyar falu program keretében azokon a kistelepüléseken, ahol hosszabb ideje nincs háziorvos.