Egy volt miniszter azt állítja, hogy higannyal mérgezték meg

Infostart
-
  19.05.09 21:50 Külföld

Doina Pana volt román erdőügyi miniszter azt állítja, hogy higannyal mérgezték meg, és azt gyanítja, hogy a maffia állhat a háttérben, amelynek az érdekeit sértette az illegális fakitermelés visszaszorításával. A román szervezett bűnözés elleni ügyészség csütörtökön közölte, nyomozást indított az ügyben.

5 kapcsolódó hír

Higannyal mérgezhettek meg egy volt román minisztert

VG
-
  19.05.09 18:10 Gazdaság

A volt román erdőügyi miniszter szerint a famaffiára megakarta őt ölni.

A volt erdőügyi miniszter azt állítja, hogy higannyal mérgezték meg

Parameter
-
  19.05.10 09:05 Határtalan

A volt tárcavezető, aki a Mihai Tudose volt szociáldemokrata miniszterelnök kormányában töltötte be 2017-ben a miniszteri posztot, egy televíziós műsorban jelentette ki, hogy tavaly januárban azért volt kénytelen lemondani a miniszteri tisztségről, mert egészségügyi problémákkal küzdött. A román Szociáldemokrata Párt (PSD) alelnöki tisztségét…

Egy volt román miniszter azt állítja, hogy higannyal mérgezték meg

ma.hu
-
  19.05.09 16:24 Külföld

Doina Pana volt román erdőügyi miniszter azt gyanítja, hogy a maffia állhat a háttérben, amelynek az érdekeit sértette az illegális fakitermelés visszaszorításával.

Egy volt román miniszter azt állítja, hogy higannyal mérgezték meg

Erdély Ma
-
  19.05.09 15:43 Határtalan

Doina Pana volt román erdőügyi miniszter azt állítja, hogy higannyal mérgezték meg, és azt gyanítja, hogy a maffia állhat a háttérben, amelynek az érdekeit sértette az illegális fakitermelés visszaszorításával.