A szegedi városvezetés arrogáns módon akarja elhallgattatni az igazságért küzdőket

Lokál
-
  19.05.09 14:22 Belföld

Felháborítónak tartja a szegedi Fidesz és Fidelitas, hogy a városvezetés, "Botka László és emberei (...) arrogánsan próbálják elhallgattatni az igazságért küzdőket". Erről Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke és Korponyai Ernő, a Fidelitas helyi elnöke beszélt csütörtökön Szegeden, sajtótájékoztatón, ahol egy bírósági ítéletre reagáltak.

11 kapcsolódó hír

Fidesz: A szegedi városvezetés arrogáns módon akarja elhallgattatni az igazságért küzdőket

Magyar Nemzet
-
  19.05.09 14:40 Belföld

Korponyai Ernő szerint Botka László és emberei mindent megpróbálnak megtenni azért, hogy elhallgattassák a Fidelitast, hogy elhallgassák az igazságot.

8 ezer forinttal lepték meg a nyugdíjasokat Budán

ATV
-
  19.05.09 09:54 Belföld

Az I. kerületi fideszes önkormányzat 8 ezer forinttal lepte meg az időseket húsvét alkalmából, és nem is először – írja a 24.hu. Mindezt úgy, hogy közben a Fidesz azért ostorozza Botka Lászlót, mert az MSZP-s szegedi polgármester bejelentette, az önkormányzat minden nyugdíjast és iskolába felvételizőt tízezer forinttal támogat.

Fidesz: a szegedi városvezetés arrogáns módon akarja elhallgattatni az igazságért küzdőket

Propeller
-
  19.05.09 14:20 Belföld

Felháborítónak tartja a szegedi Fidesz és Fidelitas, hogy a városvezetés, "Botka László és emberei (...) arrogánsan próbálják elhallgattatni az igazságért küzdőket". Fotó: Ujvári Sándor/MTI Erről Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke és Korponyai Ernő, a Fidelitas helyi elnöke beszélt csütörtökön Szegeden, sajtótájékoztatón, ahol egy bírósági ítél

Milliárdos építési vállalkozót indíthat a Fidesz a polgármesterségért Szegeden, Botka László ellen

168 Óra Online
-
  19.05.09 19:33 Választás

Úgy tűnik, megvan, kit indíthat a Fidesz Szegeden az őszi önkormányzati választásokon a jelenlegi polgármesterrel, Botka Lászlóval szemben. A 24.hu információi szerint Nemesi Pál építési vállalkozó lehet a kormánypárti jelölt.

Ugyanazt teszi a Fidesz, amiért Szegeden kiabál

24
-
  19.05.09 07:30 Belföld

A kormánypárt határozottan ellenzi viszont Botka László szegedi MSZP-s polgármester pénzosztását.

Fidesz: A szegedi városvezetés arrogáns módon akarja elhallgattatni az igazságért küzdőket

hirado.hu
-
  19.05.09 14:52 Belföld

A helyi Fidesz és a Fidelitas szerint a szegedieknek joguk van tudomást szerezni az igazságról.

Ilyenkor nem "júdáspénz": Az I. kerületi fideszes önkormányzat 8 ezer forinttal lepte meg az időseket

Zsúrpubi
-
  19.05.09 12:51 Vélemény

Kedden kiakadt a Fidesz Botka László május elsejei bejelentésétől, mely szerint minden nyugdíjas és iskolába felvételiző tízezer forintot kaphat. Mert az alamizsna, júdáspénz, megvesztegetés, borzalom. Most kiderült, az I. kerületi fideszes önkormányzat 8 ezer forinttal lepte meg az időseket húsvét alkalmából, és nem is először. Ez nem…

Felháborítónak tartja a Fidesz, hogy Botka László 10 ezer forintot ad a szegedieknek

Debreceni Nap
-
  19.05.10 00:29 Belföld

Bartha László volt polgármester egyenesen júdáspénznek nevezte a felajánlást. A választások előtt nyugdíjprémiumot és Erzsébet-utalványokat osztogató kormánypárt rettenetesen kiakadt a szegedi polgármesterre. Botka László bűne az volt, hogy a múlt héten bejelentette, 10 ezer forintos támogatást ad a nyugdíjasoknak és az…

Fidesz: Botkáék arrogáns módon elhallgattatnák az igazságért küzdőket

Promenad
-
  19.05.09 18:21 Megyei

Felháborítónak tartja a szegedi Fidesz és Fidelitas, hogy a városvezetés, "Botka László és emberei (...) arrogánsan próbálják elhallgattatni az igazságért küzdőket". Erről Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke és Korponyai Ernő, a Fidelitas helyi elnöke beszélt Szegeden, ahol egy bírósági ítéletre reagáltak.

Fidesz: Botkáék arrogáns módon elhallgattatnák az igazságért küzdőket

Origo
-
  19.05.09 14:33 Belföld

A szegedi parkolási botrány kapcsán próbálta a városvezetés elnyomni az ellenzék hangját.

Fidesz: A szegedi szocialisták arrogánsan hallgattatják el az igazságot

Délmagyar
-
  19.05.09 10:54 Megyei

Miután a Gyulai Járásbíróság első fokon elítélte Botka László embereit a parkolóbérletek osztogatása kapcsán, feljelentést tettek a polgármester és emberei részéről a szegedi Fidelitas ellen rágalmazás és személyiségi joggal való visszaélés miatt.