Orbán és Salvini: Európa akkor jár jól, ha ránk hallgat, nem Macronra

HVG
-
  19.05.02 17:32 Belföld

Közös sajtótájékoztatót tart Orbán Viktor és Matteo Salvini. A magyar kormányfő megmutatta olasz politikustársának a magyar határzárat. Salvini érkezésekor azt mondta, „Magyarországra érkeztem egy új Európa építeni.”

15 kapcsolódó hír

Orbán megmutatta a határzárat Salvininek

Mandiner
-
  19.05.02 14:08 Belföld

Az olasz belügyminiszter Budapestre érkezése után Pintér Sándor társaságában helikopterrel indult Röszkére, ahol Orbán Viktorral közösen megtekintette a kerítést. Videó.

Salvini: A voksolás az európai népek ébredésének napja lesz

Magyar Nemzet
-
  19.05.02 21:12 Belföld

Salvini szerint olyan Európára van szükség, amely megvédi határait. Véleménye szerint már veszélyben vannak a keresztény gyökerek, ha nem tesznek ellene, Európa iszlám kalifátus lesz.

Orbán-Salvini: röszkei látogatás lesz, paktum nem

ATV
-
  19.05.02 06:04 Belföld

Ma érkezik Budapestre Orbán Viktor “hőse”, Salvini. A kormányfő Röszkére, a kerítéshez elviszi bevándorlás-ellenes európai barátját. Együttműködési kérdések Európa megmentésére napirenden lehetnek a viziten, budapesti “paktum” viszont nem lesz közös szuverenista EP-frakcióról. Orbán Viktor május 26-a után sem szeretne kisodródni…

Orbán: Magyarország a szárazföldön, Salvini a tengeren állította meg a migrációt

HírTV
-
  19.05.03 09:57 Belföld

Magyarország a szárazföldön, Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter pedig a tengeren állította meg a migrációt.

Szent-Iványi: Orbán és Salvini is kampányolt a tegnapi találkozóval

ATV
-
  19.05.03 12:46 Belföld

A külügyi szakértő úgy gondolja, nem érdemes túlértékelni a csütörtöki találkozót a magyar miniszterelnök és az olasz miniszterelnök-helyettes között.

A két belügyminiszter teljes egyetértésben migránsozott

Propeller
-
  19.05.02 17:53 Belföld

Magyarország és Olaszország elképzelése azonos az európai határok védelméről; arról, miként kell megakadályozni, hogy embertömegek, terroristák és más nemkívánatos személyek az Európai Unió területére jussanak – jelentette ki Pintér Sándor belügyminiszter, miután hivatalos megbeszélést folytatott olasz kollégájával, Matteo…

Orbán: Egyetértünk Salvinivel, hogy Európa határait meg kell védeni a migránsinvázióval szemben

Lokál
-
  19.05.02 17:55 Külföld

Az erős nemzetállamok fontosságában, a keresztény értékeken alapuló európai kultúra elsőbbségében és a határvédelemben is egyetértett Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter csütörtöki budapesti tárgyalásukon.

Orbán Viktor: egyetértünk Salvinivel, hogy Európa határait meg kell védeni a migránsinvázióval szemben

Infostart
-
  19.05.02 18:07 Belföld

Az erős nemzetállamok fontosságában, a keresztény értékeken alapuló európai kultúra elsőbbségében és a határvédelemben is egyetértett Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter csütörtöki budapesti tárgyalásukon.

Orbán: egyetértünk Salvinivel

Magyar Szó
-
  19.05.02 18:34 Határtalan

Európa határait meg kell védeni a migránsinvázióval szemben.

Salvini: Ha nem teszünk ellene, Európa iszlám kalifátus lesz

Index
-
  19.05.03 08:43 Belföld

Az olasz belügyminiszter szerint az ellenőrizetlen bevándorlás a rabszolgatartóknak hoz olcsó munkaerőt és a baloldalnak új szavazókat.

Orbán: egyetértünk Matteo Salvinivel, hogy új fejezetet kell nyitni Európában

Felvidék.ma
-
  19.05.03 08:36 Határtalan

Az erős nemzetállamok fontosságában, a keresztény értékeken alapuló európai kultúra elsőbbségében és a határvédelemben is egyetértett Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter csütörtöki budapesti tárgyalásukon. Orbán Viktor a Liga olasz kormánypárt vezetőjének társaságában tartott…

Orbán Viktor: egyetértünk Salvinivel

Demokrata
-
  19.05.02 20:30 Belföld

Az erős nemzetállamok fontosságában és a határvédelemben is egyetértett Orbán Viktor és Salvini.

Pintér Sándor: a magyar és az olasz elképzelés azonos a határok védelméről

Szoljon
-
  19.05.02 18:33 

A hívatlanul érkezőket nem szétosztani kell, hanem meg kell akadályozni, hogy elérjék az uniót- hangsúlyozta a miniszter és vendége, Matteo Salvini is.

Pintér: Magyarország és Olaszország azonos nézeteket vall

Hírklikk
-
  19.05.02 17:00 Belföld

Magyarország és Olaszország elképzelése azonos az európai határok védelméről; arról, miként kell megakadályozni, hogy embertömegek, terroristák és más nemkívánatos személyek az Európai Unió (EU) területére jussanak - jelentette ki Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón, miután hivatalos megbeszélést…

Helikopterrel indult Röszkére Matteo Salvini

Origo
-
  19.05.02 12:44 Belföld

Pintér Sándorral közösen nézi meg az olasz belügyminiszter a hatékony magyar határvédelmet.